Podziel się swoją radością
5.03.2011 wysłali mi na DXie zamówienie z 2.01.2011
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Witam
Zwalczanie kulorzęska (rybiej ospy) w moim akwarium zakończyło się prawie pełnym sukcesem. Prawie bo jeden barwniak Tomasa nie dożył tej chwili, i to on chyba był źródłem choroby.
Ale za to 15 letni buszowiec i 8 letnia samica zbrojnika wyszły bez szwanku.
Pozdrawiam
Zwalczanie kulorzęska (rybiej ospy) w moim akwarium zakończyło się prawie pełnym sukcesem. Prawie bo jeden barwniak Tomasa nie dożył tej chwili, i to on chyba był źródłem choroby.
Ale za to 15 letni buszowiec i 8 letnia samica zbrojnika wyszły bez szwanku.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Właśnie wróciłem z 2 dniowego wyjazdu na Black Label Society do Stolicy. Jeszcze dziś trudno mi cokolwiek napisać, bo takiej dynamiki, agresji i mocy nie doświadczyłem na żadnym innym koncercie. Roznieśli publikę w pył. Dziś trochę gorzej słyszę, mam potłuczone żebra, ale doznania i bezcenna pamiątka w postaci złapanej w locie kostki rekompensuje wszystko
Odnalazłem moją ulubioną zebrę, okazało sie, że znalazła się dziwnym trafem w skrzynce z narzędziami, wczoraj przeszukałem całe mieszkanie a do skrzynki z narzędziami nie zajrzałem, chyba coś naprawiałem i podświetlałem sobie zebrą i tak wylądowała z narzędziami. Wielka ulga, zebry to nie budżetowe latareczki
Zrobiłem uprawnienia na kategorię E.
Poszalałem z karabinem w grze Killzone 3 na PS3. Fajna sprawa kontroler ruchu + kamera.
Neostrada osiągnęła w końcu większą prędkość. Miało być 20 mbit nawet umowę mam podpisaną ale ktoś nadrzędny stwierdził ze może być tylko 6 mbit.
Poszalałem z karabinem w grze Killzone 3 na PS3. Fajna sprawa kontroler ruchu + kamera.
Neostrada osiągnęła w końcu większą prędkość. Miało być 20 mbit nawet umowę mam podpisaną ale ktoś nadrzędny stwierdził ze może być tylko 6 mbit.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
Witajcie
Bardzo szybko wypuścili mnie ze szpitala, wyniki mam niezłe, nie potwierdziła sie diagnoza mojego chirurga. To wielka ulga, ponad dwie doby w szpitalu to niewiele jednak dużo dłużej bym pewnie nie wytrzymał, poszło gładko, teraz tylko musze bardziej dbać o zdrowie i odżywianie bo mogłem zobaczyć jak straszne potrafią być konsekwencje jedzenia tylko tego co sie lubi. Od dziś dieta by nigdy nie wrócić na ten oddział.
pozdrawiam wszystkich
Bardzo szybko wypuścili mnie ze szpitala, wyniki mam niezłe, nie potwierdziła sie diagnoza mojego chirurga. To wielka ulga, ponad dwie doby w szpitalu to niewiele jednak dużo dłużej bym pewnie nie wytrzymał, poszło gładko, teraz tylko musze bardziej dbać o zdrowie i odżywianie bo mogłem zobaczyć jak straszne potrafią być konsekwencje jedzenia tylko tego co sie lubi. Od dziś dieta by nigdy nie wrócić na ten oddział.
pozdrawiam wszystkich
- Calineczka
- Kontakt: