Convoy S2+
Luxmiarki nie mam, ale mam milimetr więc pobór prądu mogę sprawdzić. Na pierwszy rzut oka widać, że do sterownika 6 AMC przylutowana jest cieńsza sprężyna. W sterowniku 4 AMC sprężyna jest grubsza i myślę, że większą powierzchnią przylega do ogniwa.
W tej chwili nie mam czym wykręcić sterownika 6 AMC, aby sprawdzić, czy po drugiej stronie sterownika są 4 AMC.
W tej chwili nie mam czym wykręcić sterownika 6 AMC, aby sprawdzić, czy po drugiej stronie sterownika są 4 AMC.
Jakość s2+ z aliexpress nie różni się w zasadzie od jakości z banggood czy fasttech.
Ostatnio zauważyłem, że na fasttech można kupić s2+ z przywoitą pastą pod ledem, czyli przy 6 amc w zasadzie nic nie trzeba robić, jak jest w tym temacie na ali tego nie wiem.
Ogólnie należy i tak latarkę rozebrać, by być pewnym czy nie zastosowano kleju, który powinno sie wymienić.
Ostatnio zauważyłem, że na fasttech można kupić s2+ z przywoitą pastą pod ledem, czyli przy 6 amc w zasadzie nic nie trzeba robić, jak jest w tym temacie na ali tego nie wiem.
Ogólnie należy i tak latarkę rozebrać, by być pewnym czy nie zastosowano kleju, który powinno sie wymienić.
Głównie chcę ją używać na rowerze w trasie po asfalcie nie oświetlonym. Barwa XML2 T6-4C 4300-4500K sterownik 7135*6 output current 2100mA. Od http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... a3db7074f7 Jakieś porady?
Ostatnio zmieniony piątek 04 mar 2016, 04:27 przez fedu, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupuj, sprawdź czy masz pastę czy klej. Jeżeli jest klej wymień na pastę...skleć jakiś daszek, żeby nie oślepiać kierowców i w sumie na szybko tyle.
Idealnie gdybyś wymienił podłoże na jakieś typu DTP, mile widziana na asfalcie jakaś owalna optyka TIR np. 60x20, ale to można zrobić z czasem jak się zorientujesz czego Ci tak na prawdę potrzeba.
Idealnie gdybyś wymienił podłoże na jakieś typu DTP, mile widziana na asfalcie jakaś owalna optyka TIR np. 60x20, ale to można zrobić z czasem jak się zorientujesz czego Ci tak na prawdę potrzeba.
Ostatnio zmieniony wtorek 01 mar 2016, 18:22 przez darol, łącznie zmieniany 2 razy.