Jednopunktowe oświetlenie kuchni .
Dziękuje za odpowiedź.
Producent podaje w ogóle w swoich kartach katalogowych szczegółowe wymiary czy kupowałeś klosze na wyczucie?
Szukałem w kartach katalogowych takich informacji i niestety nie udało mi się.
Sam kupiłem podobny klosz i miał około o 10 mm mniejszą średnice, o którą pytałem.
Jeśli masz dostęp do takich danych to czy możesz podać link?
Pozdrawiam,
Producent podaje w ogóle w swoich kartach katalogowych szczegółowe wymiary czy kupowałeś klosze na wyczucie?
Sam kupiłem podobny klosz i miał około o 10 mm mniejszą średnice, o którą pytałem.
Pozdrawiam,
Porównywalnie do cxa z tematu świeci żarówka z poniższego linku
http://allegro.pl/zarowka-led-e27-13w-1 ... 52141.html
Kupiłem sztukę i muszę powiedzieć że światła jest sporo jak na żarówkę ledową, a parametry wydają się być wiarygodne. Jedyną wadą jest dość mocne nagrzewanie radiatora przez małą powierzchnię radiatora.
dodo, jak kształtuje się cena wykonania samego radiatora?
http://allegro.pl/zarowka-led-e27-13w-1 ... 52141.html
Kupiłem sztukę i muszę powiedzieć że światła jest sporo jak na żarówkę ledową, a parametry wydają się być wiarygodne. Jedyną wadą jest dość mocne nagrzewanie radiatora przez małą powierzchnię radiatora.
dodo, jak kształtuje się cena wykonania samego radiatora?
Witam .Baz1988 pisze:Dziękuje za odpowiedź.
Pozdrawiam,
Jedynie co to zdjęcie danego klosza i porównanie wymiarów , kupiłeś prawdopodobnie Paulmann 870.01 ( Średnica zewnętrzna 26mm , wewnętrzna 20mm ) . Producent podaje jedynie średnice klosza i wysokość .
Co do ceny to nie wiem ( jakiś okrągły radiator procesora plus toczenie elementu do niego ) .
Yyy woda jest w powietrzu, więc do tego się doczepię, ale niewątpliwie pasta termo może to w pewnym stopniu ograniczyć. Prąd będzie płynął, ponieważ tworzy się ogniwo na styku obu metali, czy się to komuś podoba, czy nie. Żeby w pełni zaakceptować taki zestaw musiałbym zobaczyć jakiś bardziej namacalny dowód, że nic się nie stanie.