chodzi w zasadzie o nowy, znacznie lepszy driver- resztę można sprzedać
Kto wie- może i bym się pisał na resztę
a Q2 i Q4 - to samo jest- selekcja po prostu, także dobre Q2 może być lepsze od słabego Q4
W tym Rex-ie musial chyba driver pasc. Pewnie poklejony i trudno sie do niego dostac?
Ciekawe rozwiazanie, dobrze ze elektronika to zniosla, rozumiem ze szeregowo 2*3.6V?
ale jednak driver może być trefny, jeśli przy zasilaniu z AA działa bardzo słabo.
Przy zasilaniu z lion na pewno działa znacznie lepiej- ale musiałbyś porównać do innej lampki zasilanej też z lion
Też myślę że jest marny , jeżeli ktoś będzie miał do sprzedania upgrade na 2.1 to chętnie kupię , i wtedy powinna to już być niezła latareczka edc (2.1+li-ion )
Przecież dałem link.
W zestawie masz:
- Upgrade your Rexlight 2.0 with this REX2.1 newest module
- This kit contains: 1) 1 x CREE Q2 Emittor
2) 1 x All new Rexlight Superconstant driver
3) 1 x New reflector with improved reflective curve
4) 1 x AR coated glass lens
5) LED alignment sheet
z tego wykorzystasz pewnie driver, ref i może szybkę
No tak , ale po pierwsze marnie u mnie z angielskim po drugie nigdy nie kupowałem nic zagranicą (przez internet) . Jeżeli ktoś sprowadzi to chętnie kupię , oczywiście zapłacę górką podłączając się pod czyjeś zamówienie.
ahha- musisz mieć jednak walnięty driver- REXy dają podobną wydajność niezależnie od tego czy zasilanie to AA czy lion (uświadomili mnie)- na lion jest minimalnie lepiej.
Są bardzo niezłe jak na zasilanie z AA, ale słabe na lion