DNF, dzięki za wypowiedź. Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli pisząc, że "są w stylu emotek, które można...". Po drugie, 'typu gg'? Nowe GG ma tak tragiczne emoty, że szkoda słów ( są zresztą dodane na po środku
http://www.swiatelka.pl/posting.php?mode=smilies ). Może masz na myśli te stare emoty z GG 6.0? W każdym razie, nie wiem, czy wiesz jak ciężko robi się te najprostsze, nie wyglądające jak pokazane przeze mnie - trzeba je robić pixel po pixelu (chyba, że robimy w MS Paint ) - nawet okrąg - by powstało takie coś:

na przykład, a i tak w tym przypadku nie jest to prosty kolor, tylko gradient. Są wyraźniejsze, ale dłużej się je robi - cokolwiek bym chciał zrobić - rączkę, latarkę, uśmiech - muszę robić pixel po pixelu, a w przypadku moich, dodaję nowe kształty, które sam wektorowo zrobiłem i wypełniam je tylko odpowiednim gradientem, cieniem, etc.
Nie odbieram Twojego posta negatywnie - po prostu staram się wyjaśnić, jak to 'od kuchni' wygląda. Jeden użytkownik chce emotki animowane, drugi ich nie chce, jeden chce zwykłe, inny dedykowane zawierające jakiś element naszego forum - nie dogodzę każdemu, DNF

.