nie każdą czasem lecą wszystkie czasem żadna.pier pisze:A jak to jest z tym cłem za telefon? Każdą sztukę znajdą i oclą czy jest tak samo jak ze wszystkimi przesyłkami z Chin jak się uda.
Co do aktualizacji-tak, np samego andka.
Mimo że Mi4C 16/2 można teraz wyrwać za 4 stówki (przez celny przelatuje jak przez dziurawe sito), to niestety...lucky pisze:i obsługą kart pamięci.
To akurat dla mnie nie ma większego znaczenia. Mam wprawdzie 2 numery (a w zasadzie to 3 jakbym miał liczyć jeszcze tablet) ale preferuję rozwiązanie jeden numer-jeden telefon.Fluxor pisze:Znajomy chciał go kupić ale dla niego problemem był fakt że możesz mieć tylko DUAL SIM bez karty SD albo SIM + SD.pier pisze:Może ktoś coś o nim napisać?
W świetle dziennym praktycznie każdy telefon robi dobre fotki. Lepsze porównanie jest wtedy, kiedy fotki robi się w słabo oświetlonych pomieszczeniach czy w nocy.@GUTEK@ pisze:Na aliexpress można niektóre telefony kupić z magazynów w europie, wtedy nie ma żadnego VATu czy cła (tak w zasadzie to cła nie ma w ogóle na elektronike z tego co czytałem, co najwyżej jak złapią mogą naliczyć VAT). Przykładowo taki Vernee Thor lub Vernee Apollo Lite są z magazynów w Niemczech. Dostawa darmowa DHLem. Telefon za 3 dni jest u nas w domu.
A samego Vernee Thor również polecam, czysty android 6.0, na xda zrobili nawet 7.0. Normalny dualsim, nie hybrydowy. Zdjęcia moim zdaniem też ok robi - http://www.mgsm.pl/pl/katalog/vernee/th ... -Thor.html .
Zależy od modelu i sprzedawcy. Akurat w przypadku Verneego cena była ta sama, teraz widzę że on w ogóle mocno poszedł w górę i w sumie w tej cenie średnio opłacalny zakup. Były po 109$.lucky pisze:Cóż z tego skoro przy wybraniu magazynu w Europie cena wzrasta?
Moim zdaniem w takich warunkach to jedynie aparat na statywie, bo wszystko inne zrobi kiepskie fotki.skaktus pisze:Lepsze porównanie jest wtedy, kiedy fotki robi się w słabo oświetlonych pomieszczeniach czy w nocy.
Też miałem A850, jak na razie ze wszystkich smartfonów jakie miałem on mi podszedł najbardziej. Żeby tylko aparat miał lepszy to bym go jeszcze nie wymieniał. Miał bardzo wygodny interfejs, bo to co jest w czystym androidzie to miejscami masakra. Jedyny minus tego Lenovo to brak języka polskiego, te tłumaczenie co było do niego to tak bardziej kali mówić polski. Dopiero się wnerwiłem i sam sobie spolszczyłem większość apek w nim.DNF pisze:Ja bym polecił tutaj jeszcze telefony Lenovo. Mam A850 od 2.5 roku i nie powiem o nim złego słowa.