Jaki watomierz?
Witam wszystkich forumowiczów!
W związku z tym, że w ubiegłym roku sporo zmienialiśmy w naszym mieszkaniu i pojawiło się też terrarium i kilka nowych sprzętów (teoretycznie klasy A++), a rachunki za prąd zamiast maleć rosną, zdecydowaliśmy się zainwestować w watomierz i sprawdzić co tak dużo prądu nam zżera. I w związku z tym moje zapytanie o opinię - jak myślicie, czy taki GB-202 na potrzeby gospodarstwa domowego będzie odpowiedni ?
Może macie jakieś wskazówki co sprawdzić i jak to zrobić
ElSor: zamieniłem link na nazwę. Czekam na dalszy rozwój ale już wiem, jak się zakończy.
W związku z tym, że w ubiegłym roku sporo zmienialiśmy w naszym mieszkaniu i pojawiło się też terrarium i kilka nowych sprzętów (teoretycznie klasy A++), a rachunki za prąd zamiast maleć rosną, zdecydowaliśmy się zainwestować w watomierz i sprawdzić co tak dużo prądu nam zżera. I w związku z tym moje zapytanie o opinię - jak myślicie, czy taki GB-202 na potrzeby gospodarstwa domowego będzie odpowiedni ?
Może macie jakieś wskazówki co sprawdzić i jak to zrobić
ElSor: zamieniłem link na nazwę. Czekam na dalszy rozwój ale już wiem, jak się zakończy.
Ostatnio zmieniony niedziela 25 gru 2016, 22:06 przez kokos86, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest taki zasilany 2xAA:
Metrahit Energy
jest to najlepszy watomierz jaki widziałem, ale kosztuje miliardy!!!!
Kwintesencja tego, że rzeczy naprawdę dobre są niestety drogie....
Metrahit Energy
jest to najlepszy watomierz jaki widziałem, ale kosztuje miliardy!!!!
Kwintesencja tego, że rzeczy naprawdę dobre są niestety drogie....
Breshnew
LOL Łatwiej napisać, niż przeczytaćkokos86 pisze:A możesz polecić coś innego?marmez pisze:Po pierwsze reklama, a po drugie taki watomierz miałem i po półtora roku bardzo rzadkiego używania przestał działać. Tak, że nie polecam, choć nie wiem, czy są jakieś, które będą dłużej działać.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255