Jaki watomierz?
Witam wszystkich forumowiczów!
W związku z tym, że w ubiegłym roku sporo zmienialiśmy w naszym mieszkaniu i pojawiło się też terrarium i kilka nowych sprzętów (teoretycznie klasy A++), a rachunki za prąd zamiast maleć rosną, zdecydowaliśmy się zainwestować w watomierz i sprawdzić co tak dużo prądu nam zżera. I w związku z tym moje zapytanie o opinię - jak myślicie, czy taki GB-202 na potrzeby gospodarstwa domowego będzie odpowiedni ?
Może macie jakieś wskazówki co sprawdzić i jak to zrobić
ElSor: zamieniłem link na nazwę. Czekam na dalszy rozwój ale już wiem, jak się zakończy.
W związku z tym, że w ubiegłym roku sporo zmienialiśmy w naszym mieszkaniu i pojawiło się też terrarium i kilka nowych sprzętów (teoretycznie klasy A++), a rachunki za prąd zamiast maleć rosną, zdecydowaliśmy się zainwestować w watomierz i sprawdzić co tak dużo prądu nam zżera. I w związku z tym moje zapytanie o opinię - jak myślicie, czy taki GB-202 na potrzeby gospodarstwa domowego będzie odpowiedni ?
Może macie jakieś wskazówki co sprawdzić i jak to zrobić
ElSor: zamieniłem link na nazwę. Czekam na dalszy rozwój ale już wiem, jak się zakończy.
Ostatnio zmieniony niedziela 25 gru 2016, 22:06 przez kokos86, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest taki zasilany 2xAA:
Metrahit Energy
jest to najlepszy watomierz jaki widziałem, ale kosztuje miliardy!!!!
![:-(](./images/smilies/smutny_2.gif)
Kwintesencja tego, że rzeczy naprawdę dobre są niestety drogie....
Metrahit Energy
jest to najlepszy watomierz jaki widziałem, ale kosztuje miliardy!!!!
![<urwanie glowy> <urwanie glowy>](./images/smilies/krecka_dostal.gif)
![:|](./images/smilies/yyyy.gif)
![:-(](./images/smilies/smutny_2.gif)
Kwintesencja tego, że rzeczy naprawdę dobre są niestety drogie....
Breshnew
LOLkokos86 pisze:A możesz polecić coś innego?marmez pisze:Po pierwsze reklama, a po drugie taki watomierz miałem i po półtora roku bardzo rzadkiego używania przestał działać. Tak, że nie polecam, choć nie wiem, czy są jakieś, które będą dłużej działać.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![;)](./images/smilies/oczko.gif)
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255