Obejście trybów w 15880

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
Marcin S.

Post autor: Marcin S. »

hooch pisze:piszę 'cyna' - czyli skrót myślowy od 'drut lutowniczy ze stopu-Sn60Pb40 + Topnik'
Taaa... A RoHS gdzie? Ty nieekologiczny, ty ;)

Co to będzie, gdy się zapasy cyny skończą :(

Pozdrawiam

Marcin S.
Awatar użytkownika
Pingwin

Post autor: Pingwin »

Witam
Czyli nie wystarczy wylutować tego czarnego sześcionoga :/ czyli źle zrozumiałem.
Jakieś coś tam "kalafonie " chyab w paście używam ale niby ta moja "cyna" też ma w sobie topnik ... .
Kurcze jakoś mi się nei widzi brać cynę w zęby :/
czyli i tak się trzeba "bawić" z tym driverem , jak dolutuje ten rezystor i resztę kabelków to zaleje go całego termoglutem (najlepsze do wszystkiego :D)
Btw.Tego zdania dalej nie rozumiem :/ kolega rozszyfrował to tak : "koleś napisał żeby inni nie liczyli na twoje podziękowania , ponieważ i tak zrobisz jak chcesz nie zważając na ich rady" - Dziękuje wszystkim serdecznie za pomoc - jaką opcję wybiorę - to swoją drogą.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
hooch

Post autor: hooch »

Pingwin pisze:Witam
Czyli nie wystarczy wylutować tego czarnego sześcionoga ...
hmm
procesor PIC12 o którym mówimy ma 8 nóżek i jest po drugiej stronie driver'a...
na moim zdjęciu widać AMC7136.
wstrzymaj się do czasu jak dotrze do Ciebie 15880... odezwij się jak już będziesz Go miał
nie polecam glutowania driver'a, przyda mu się trochę chłodzenia, jak sam się później przekonasz, to glutowanie nie będzie konieczne

Marcin S.- jak złoża cyny będą się już kończyć, to będzie Ona w cenie złota i nie będziesz chciał jej używać... :lol:

pozdrawiam
ODPOWIEDZ