Tak, wiem... ja znowu o tym samym. Dzisiaj był u mnie serwisant i póki co laptop działa tak jak powinien, albo jeszcze nie znalazłem usterki. Zatrzaski nie wytrzymały kolejnej naprawy i coś obudowa strzela, więc dostanę nowy palmrest razem z touchpadem, co mnie cieszy bo już zdążyłem go wyślizgać.
Tak! Tak! Tak! Roger Waters The Wall Live w przyszłym roku na Stadionie Narodowym. Ceny biletów zabijają, ale to może być moja ostatnia szansa usłyszenia cząstki prawdziwych Floydów
LedRise po 1,5 miesiąca wysłał wreszcze moje diody po kilku mailach oczwywiście - twierdzą że nie mieli towaru a wszystko było "in stock" podczas zamawiania.
megabit pisze:Tak! Tak! Tak! Roger Waters The Wall Live w przyszłym roku na Stadionie Narodowym. Ceny biletów zabijają, ale to może być moja ostatnia szansa usłyszenia cząstki prawdziwych Floydów
Jak przez większość czasu była cisza tak w ciągu dwóch dni byłem na jednej rozmowie o pracę a dzisiaj zadzwonił ktoś do mnie z firmy Spectra Poland żeby umówić się także na jakąś rozmowę. Oferta miesiąc temu się skończyła na portalu.
A ja mimo polityki w firmie, polegającej na nie dawaniu nikomu podwyżek, dostałem małe co nieco. Niby niedużo - 50pensów na godzinę więcej ale i tak cieszy, bo w skali miesiąca to jest parę groszy, które można przeznaczyć np. na światełka