moduł umarł... co kupić ?

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
SP2BZW

moduł umarł... co kupić ?

Post autor: SP2BZW »

...
Ostatnio zmieniony sobota 11 paź 2008, 00:33 przez SP2BZW, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dominik

Post autor: Dominik »

3SD Q5 Pill for CL1H-------$32
lub
3SM Q5 Pill for CL1H-------$32
użytkownik zbanowany za niekoleżeńskie zachowanie (m.in. wykasowanie wartościowych treści ze swoich postów)
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Opcja B zamów moduł goły z reflektorem plus driver i dioda. A radość z dłubania i SAM wyskrobiesz bezcenna :wink: Na DXie nawet wszystko wygrzebiesz :idea:
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

Wydaje mi się, że z tej witrynki będzie pasował każdy moduł z oznaczeniem CL1H. Moduły róznią się funkcjonalnością/diodami. Co potrzebujesz? Zawsze możesz zapytać też producenta.
Możesz też, o ile zasilasz tylko z 18650 włożyć nasz driverek (Df&Cali), odwrotne podłączenie zasilania z naszym driverkiem w środku nie spowoduje żadnych zniszczeń, włożysz go ponownie poprawnie i nastanie jasność :mrgreen:
Awatar użytkownika
Bocian
Site Admin

Post autor: Bocian »

Jak zasilanie 1x18650 to polecam driverek od Calineczki na Attiny, tchnie nowe życie/sterowanie w to światełko :mrgreen: . Ew. jeśli chcesz płaskiej acz wiele bardziej stratnej regulacji napięciowej to polecam SKU 7882 z DXa

PS. Pozdrawiam kolegę co zawitał do nas na zlot i to jeszcze z wypaśną łódeczką :mrgreen:
Sometimes darkness can show you the light
Awatar użytkownika
Bocian
Site Admin

Post autor: Bocian »

Boże ale się zbiegli :mrgreen: Nie zdarzyłem pierwszego posta napisac a jużem czwarty z kolei :???:
Sometimes darkness can show you the light
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Przepraszam ale musiałem :) Cudo nie uważacie?

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

...Lennin, czy to jakas nowa, niesprecyzowana choroba? haha :mrgreen:
SP2BZW

...
Ostatnio zmieniony sobota 11 paź 2008, 00:35 przez SP2BZW, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
df
Kontakt:

Post autor: df »

SP2BZW pisze:
Calineczka pisze:Możesz też, o ile zasilasz tylko z 18650 włożyć nasz driverek (Df&Cali)...
nie mam dużych potrzeb :lol: całkowicie wystarczą dwie, trzy "jasności" i gdyby jeszcze mocniej świeciła (kosztem czasu pracy) :razz:
A gdybyś miał i jedno i drugie i jeszcze całą masę innych fajnych funkcji (pamięć trybów, tryby specjalne, możliwość własnego konfigurowania jasności w trybach, itd.)?

Zachęcam do zapoznania się z naszym driverkiem - historia jego powstawania i rozwoju dostępna jest w wątku: http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=147 :mrgreen:
Flagiusz
SP2BZW

...
Ostatnio zmieniony sobota 11 paź 2008, 00:34 przez SP2BZW, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

SP2BZW pisze:jestem ZA tylko kto podejmie się wbudowanie tego driverka do mojej latarki :?: :?: :?:
Jak się zdecydujesz to pisz na PW ;-)
ODPOWIEDZ