Opinia o jml2940

czyli nasze opinie, odczucia i wnioski o światełkach
casanovva

Opinia o jml2940

Post autor: casanovva »

Witam zamierzam kupic mctronica jml2940. Moze ma ktos fotki jak ona swieci oraz moze powiedziec mi cos o niej. czy warto ja zakupic? pozdrawiam
Tomeqp

Post autor: Tomeqp »

Warto, jeśli zamierzasz przerobić na HIDa. Wyjęty z pudełka raczej nie jest rewelacyjnym źródłem światła. Ilość światła wcale nie powala biorąc pod uwagę sprawność i czas pracy.
Pozdrawiam
casanovva

rozumiem, a możesz polecic jakas inna gotowa latarke. wiesz na hid nie bede tego mctronica przerabial bo nie mam o tym pojecia,
kodi

Post autor: kodi »

Napisz do czego ją potrzebujesz.
Tomeqp

casanovva pisze:wiesz na hid nie bede tego mctronica przerabial bo nie mam o tym pojecia,
Zawsze możesz się poznać. :wink: Stosując chińszczyznę i zakładając, że kupisz JML2940 w okazyjnej cenie powinieneś się zmieścić w 300zł.

Jeśli jednak chcesz koniecznie gotową, to tak jak kol. Kodi powiedział. Napisz do czego potrzebujesz, to coś wymyślimy.
Pozdrawiam
casanovva

Potrzebuje jej bo zwykłego uzytku. Mam dużą działkę i wiadomo że zawsze lepiej mieć więcej światła niż mniej ;) Może ktoś z Was posiada jakąś latareczke przerobiona na hid i odsprzeda ;) lub podejmnie sie przerobienia jml ;)
Luigi

Post autor: Luigi »

Na działkę w zupełności wystarczy któraś z lampek z XM-L ze sklepiku.
HID będzie tu niepraktyczny, bo shcąc pójść w nocy za potrzebą będziesz najpierw musiał przez kilka min. przyzwyczajać oczy do światła :razz:
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)
Tomeqp

Na Twoim miejscu zwiększyłbym trochę budżet i kupił Thrunite Catapult v2 ze sklepiku. Światła mniej, ale i tak powinno Ci wystarczyć, czas pracy dłuższy, no i o wiele mniej do noszenia. Będziesz zadowolony. :wink:
Pozdrawiam
casanovva

Niby może okazać się nie praktyczny ;) Lecz i tak zakupie Hida po prostu jakoś za bardzo mi się spodobały latarki tego typu ;)
ODPOWIEDZ