Co sobie ostatnio kupiliście?
Kupiłem sobie dzisiaj słuchaweczki Sennheiser MX 270
I mały bonusik
Dzisiaj trochę pochodziłem (z 4km będzie) i przy każdym kroku coś mi stuka. Nie za bardzo mnie to obchodziło, więc wyszło jak wyszło
W roli głównej Sanremu 710 i Tank TK703
PS. Chce ktoś nowiutkiego, nieśmiganego TK703? Tylko kilka niewidocznych defektów na anodzie. Wygląda jak nówka!!!111
EDIT: A tutaj zdjęcie bez lampy po zwiększeniu jasności
Power2Nite: Tylko nie daj boże nie noś Predatora z jakimś Sanremu czy innym metalowym przedmiotem blisko niego
Nie twierdzę, że predator ma taką "profesjonalną" anodę jak Tanki, ale po co sprawdzać jej wytrzymałość?
I mały bonusik
Dzisiaj trochę pochodziłem (z 4km będzie) i przy każdym kroku coś mi stuka. Nie za bardzo mnie to obchodziło, więc wyszło jak wyszło
W roli głównej Sanremu 710 i Tank TK703
PS. Chce ktoś nowiutkiego, nieśmiganego TK703? Tylko kilka niewidocznych defektów na anodzie. Wygląda jak nówka!!!111
EDIT: A tutaj zdjęcie bez lampy po zwiększeniu jasności
Power2Nite: Tylko nie daj boże nie noś Predatora z jakimś Sanremu czy innym metalowym przedmiotem blisko niego
Nie twierdzę, że predator ma taką "profesjonalną" anodę jak Tanki, ale po co sprawdzać jej wytrzymałość?
Ostatnio zmieniony środa 08 cze 2011, 17:34 przez barney, łącznie zmieniany 1 raz.
- Calineczka
- Kontakt:
Ja mam ale do wersji pierwszej. To jest ta: http://www.armytek.com/content/predator_manual_en.pdf
Pozdr.
Pikom
Pikom
- Power2Nite
Dzięki Pikom. Ta już różni się sporo chyba. Po wejściu do menu, jest tam tylko 5 pozycji, więc mniej niż pierwotnie. Znalazłem też te nowe tryby firefly i sam nauczyłem się sprawdzać napięcie aku.Pikom pisze:Ja mam ale do wersji pierwszej. To jest ta: http://www.armytek.com/content/predator_manual_en.pdf
Z zaświeconą latarką mniej widzisz ty, a bardziej widać ciebie.
XiJaro ja zamówiłem te samą latarke 24.05 i do dziś nie ma, za to z hkequipment przyszedł Lumintop już po 8dniach, już 15 dzień czekam na solarforca i nadal G...O! Zły jestem troszeczke gdy czekam na coś dłuzej niż 2 tygodnie. Ehhhh
Pozdrawiam.
[ Dodano: 8 Czerwiec 2011, 22:49 ]
Dziś kupiłem sobie 18V Litowo-Jonową wkrętarkę Makita. Szczyt techniki, ładuje akumulator z ogniw w 15 minut do pełna, 100% kontrola ładowania, chłodzenie podczas ładowania, sygnalizuje melodyjką gdy kończy łądowanie.
Od dawna myślałem o tym zakupie tylko wciaż brakowało kasy a tu w Castoramie promocja 798zł i dorzucili Halogen przenośny gratis, jedyna wada to to iż Akumilatro 18V ma jedynie 24Wh 1,3A a nie jak w droższej wersji 3,0Ah.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 8 Czerwiec 2011, 22:49 ]
Dziś kupiłem sobie 18V Litowo-Jonową wkrętarkę Makita. Szczyt techniki, ładuje akumulator z ogniw w 15 minut do pełna, 100% kontrola ładowania, chłodzenie podczas ładowania, sygnalizuje melodyjką gdy kończy łądowanie.
Od dawna myślałem o tym zakupie tylko wciaż brakowało kasy a tu w Castoramie promocja 798zł i dorzucili Halogen przenośny gratis, jedyna wada to to iż Akumilatro 18V ma jedynie 24Wh 1,3A a nie jak w droższej wersji 3,0Ah.
- Załączniki
-
- makita.jpg (103.26 KiB) Przejrzano 688 razy
A pisałeś do nich maila dali ci nr trackingu? moja była ekspresowooskar pisze:XiJaro ja zamówiłem te samą latarke 24.05 i do dziś nie ma, za to z hkequipment przyszedł Lumintop już po 8dniach, już 15 dzień czekam na solarforca i nadal G...O! Zły jestem troszeczke gdy czekam na coś dłuzej niż 2 tygodnie. Ehhhh
Pozdrawiam.
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Nom opuściła HK ale do PL nie trafiła może rozleciało się opakowanie i gdzieś się posypała, ale to powinni cię poinformować że coś nie tak, chyba że szła jakimś wolnym kanałem i gdzieś stoi. Najlepiej jakbyś zadzwonił do PP
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
LiPo też, z tego co wiem, w 15min nie naładujesz, bo je się ładuje tak samo jak LiIon, więc ja bym stawiał jak już na LiFebarney pisze:W 15 min to tam chyba jest litowo-jonowo-polimerowa (LiPo), bo Li-ion w 15 min nie naładujesz nawet metodą CV
Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01
Jaki tam siedzi nieważne, ważne ze ładuje sie go w 15 minut, chłodzi przy ładowaniu i robi pełną kontrolę, piękna ta ładowarka do tego pakietu, aż mam ochote wziążć śrubokręt i to zacząć rozkręcać.
Latarka doszła wreszcie , masakra poobijana doszła , zrobie zdjęcia jak tylko naładuje aparat, soczewka sie oderwała siedziała jeszcze w środku jak świeciłem pierwszy raz potem wypadła z czasem , chce reklamacyjnego maila im wysłac ale musze najpierw fotki porobić , strasznie jestem zawiedziony, choć latarka świeci całkiem sympatycznie, podobnie cos jak u Arka skupienie jak z lasera prawie.
Link do latarki: http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p=65494#65494
Latarka doszła wreszcie , masakra poobijana doszła , zrobie zdjęcia jak tylko naładuje aparat, soczewka sie oderwała siedziała jeszcze w środku jak świeciłem pierwszy raz potem wypadła z czasem , chce reklamacyjnego maila im wysłac ale musze najpierw fotki porobić , strasznie jestem zawiedziony, choć latarka świeci całkiem sympatycznie, podobnie cos jak u Arka skupienie jak z lasera prawie.
Link do latarki: http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p=65494#65494