Witam
Moja dotychczasowa czołówka zaczyna mnie strasznie denerwować.
Jest zasilana na cztery akumulatory AA a więc jest ciężka. Żarówki często się przepalają.
Ale za to dość dobrze świecą. W dłuższą wyprawę w las, czy góry jest nieporęczna.
Wczoraj po raz enty przepaliła mi się żarówka. Postanowiłem, że wymienię ją na czołówkę LED.
Dlatego proszę was o porady co radzicie.
Mam już te akumulatory AA więc może jakaś właśnie na takie zasilanie?
Głównie czołówka będzie używana na budowie, w lesie, górach.
Nie chciał bym wydawać na nią zbyt wiele bo chcę też kupić Romisen RC-C8 Q5 lub
Romisen RC-29 Q5
Tak do 50 zł
Czołówka LED zamiast żarówki na budowę, w góry, las
W tak wysokiej półce cenowej to pozostaje czołówka zoom na aa. Trzeba znaleźć na allegro. Może trzeba będzie coś poprawiać, ale w tym przedziale cenowym to norma.
A latarka świeci fajnie jak dla osoby, któranie miała styczności z czymś lepszym, poza tym opcja zoomu wbrew pozorom jest całkiem atrakcyjna.
A latarka świeci fajnie jak dla osoby, któranie miała styczności z czymś lepszym, poza tym opcja zoomu wbrew pozorom jest całkiem atrakcyjna.
Albo taka na 18650 i z wbudowaną ładowarką + aku w sklepiku, lub tutaj słabsze, ale za to 2szt.
Może napisz, jaką masz ładowarkę i czy może ładować 3xNi-mh.
Może napisz, jaką masz ładowarkę i czy może ładować 3xNi-mh.
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)