Koszyczek 18650 x1 ,gdzie to zakupić ?
Koszyczek 18650 x1 ,gdzie to zakupić ?
Witam,
jak że będę chciał sobie zrobić ładowarkę na MCP który właśnie do mnie idzie postawiłem skompletować osprzęt żeby wszystko w miarę sensownie i profesjonalnie wyglądało
Poszukuje koszyka albo czegoś zbliżonego do koszyka gdzie będzie pasować 1szt 18650 , pamietam że ktoś kiedyś prezentował to na forum albo dawał gdzieś linka ale nie mogę tego odszukać .
Pomożecie ? Może ewentualnie ktoś ma na zbyciu taki koszyczek ?
Pozdrawiam ,krzycho
jak że będę chciał sobie zrobić ładowarkę na MCP który właśnie do mnie idzie postawiłem skompletować osprzęt żeby wszystko w miarę sensownie i profesjonalnie wyglądało
Poszukuje koszyka albo czegoś zbliżonego do koszyka gdzie będzie pasować 1szt 18650 , pamietam że ktoś kiedyś prezentował to na forum albo dawał gdzieś linka ale nie mogę tego odszukać .
Pomożecie ? Może ewentualnie ktoś ma na zbyciu taki koszyczek ?
Pozdrawiam ,krzycho
elektroda.pl
dodo właśnie taki z tego linka ,dzięki za link
Niestety trochę drogo ,wychodzi ponad 30zł za koszyczek z wysyłką , może ktoś widział gdzieś taniej albo ktoś ma na zbyciu w dobrej cenie ?
Nadal aktualne.
EDIT:
Tu jest np w dobrej cenie 5szt : http://cgi.ebay.pl/5-x-Holder-for-18650 ... 3f079635c8
Niestety trochę drogo ,wychodzi ponad 30zł za koszyczek z wysyłką , może ktoś widział gdzieś taniej albo ktoś ma na zbyciu w dobrej cenie ?
Nadal aktualne.
EDIT:
Tu jest np w dobrej cenie 5szt : http://cgi.ebay.pl/5-x-Holder-for-18650 ... 3f079635c8
elektroda.pl
To ja poproszę ten trzeci i masz komplet, zamawiaj
[edit]
Mogą być 2 sztuki dla mnie.
[edit]
Mogą być 2 sztuki dla mnie.
Ostatnio zmieniony piątek 11 mar 2011, 22:17 przez greg, łącznie zmieniany 1 raz.
DNF no fakt ,ale najpierw wezmę te 2 komplety i sprawdzi się jakość tego produktu .
Potem można zrobić grupowe zakup jakby byli chętni jeszcze na jakieś sztuki
[ Dodano: 28 Marzec 2011, 21:32 ]
Koszyczki doszły ,zgodnie z lista wszyscy zainteresowani zostali uwzględnieni Jak ktoś chce mogę zrobić foto ale według mnie solidny produkt sa taką małą kasę.
Potem można zrobić grupowe zakup jakby byli chętni jeszcze na jakieś sztuki
[ Dodano: 28 Marzec 2011, 21:32 ]
Koszyczki doszły ,zgodnie z lista wszyscy zainteresowani zostali uwzględnieni Jak ktoś chce mogę zrobić foto ale według mnie solidny produkt sa taką małą kasę.
elektroda.pl