Cree XM-L Nowa dioda
Witam!
Miesiąc temu zamówiłem sampla XM-L. Dzisiaj dotarła przesyłka. Wysłany bin to T5 cool white.
Byłe przygotowany, że nim uruchomię LEDa, to będę się musiał uporać z lutowaniem, a tu miła niespodzianka...
... do tego star nie byle jaki, bo miedziany
LED pewnie jeszcze dzisiaj zaświeci w jakiejś lampce
Miesiąc temu zamówiłem sampla XM-L. Dzisiaj dotarła przesyłka. Wysłany bin to T5 cool white.
Byłe przygotowany, że nim uruchomię LEDa, to będę się musiał uporać z lutowaniem, a tu miła niespodzianka...
... do tego star nie byle jaki, bo miedziany
LED pewnie jeszcze dzisiaj zaświeci w jakiejś lampce
Thrower to nie wszystko - czasem trzeba światła blisko
Witam
Możesz się pochwalić gdzie zamawiałeś tą diodę ?
Edit Pyra: Poprawiłem błędy
Ostatnio zmieniony piątek 28 sty 2011, 17:17 przez janek777, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamawiałem nawet na uczelnię jako doktorant, z meila uczelnianego i nic nie przysłali
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
- Hans Trans
Się wetnę: dostałem taką samą, prosto od cioci Cree. I potwierdzam, podłoże jest miedziane. Przy zamawianiu sampla trzeba koniecznie zaznaczyć, że się nie ma możliwości lutowania układów SMD. Jest też przy wypełnianiu formularza druga opcja, dotycząca posiadania źródła stałoprądowego. Jak się nie zaznaczy, to pewnie przyślą z jakimś prostym drajwerem na płytce, ale nie sprawdzałem. Sample na uczelnie dochodzą bez problemu, dostałem już drugi raz.janek777 pisze:Witam
Ja akurat zaznaczałem, że mam możliwość, więc chyba nie ma reguły. Zaznaczyłem też, że potrzebuję do latarki.Przy zamawianiu sampla trzeba koniecznie zaznaczyć, że się nie ma możliwości lutowania układów SMD.
W odpowiedzi na PW od jednego z kolegów, przy zamawianiu sampla wypełniam wszystko standardowo. Ważne, aby podawać pełne dane łącznie z nr telefonu. Przy potencjalnych zastosowaniach zaznaczam zazwyczaj od dwóch, do trzech zastosowań, NIE WIĘCEJ!
Moja "firma" jest wirtualna
Najlepiej wymyśleć nazwę firmy i stworzyć konto mailowe z tą nazwą. Ten adres mailowy podajemy w formularzu. Dalej to już chyba kwestia szczęścia. Dopiero po trzecim wysłaniu dostałem odpowiedź, że się zakwalifikowałem.
Ważne! Formularz wysyłamy TYLKO RAZ. Jeśli w ciągu tygodnia - dwóch nie ma odpowiedzi, to wysyłamy znów.
Powodzenia
Seba
Thrower to nie wszystko - czasem trzeba światła blisko