Oświetlenie efektowe budynku
- Calineczka
- Kontakt:
Hej, dach ładny, może coś się poradzi w tej kwestii , rozmawialiśmy już na ten temat z właścicielem .
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Hej, czego ja nie robiłem, lampy najazdowe były są chyba pokazane gdzieś na forum, oświetlenie ogrodu też, teraz mam zamiar zaprojektować lampy do doświetleń obiektów. Planuję zbudować lampę 3xXP-G ze zintegrowanym zasilaczem zamontowanym w rurze która pozwoli wbić reflektor w ziemię . Stosując cztery takie reflektory będzie można oświetlić spore obiekty uzyskując ciekawe efekty, wstępne próby wyglądają obiecująco. Zużycie energii w przypadku tej instalacji nie przekracza 150W, stosując halogeny o mocy 20W wyniosło by 860W a uzyskana ilość światła nie była by większa nie wspominając o żywotności.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Dzięki za info, o przeróbce "najazdówek" znalazłem.
A odnośnie takiego reflektora to istnieje możliwość zapisania się jako betatester?
W takim reflektorze osobiście zastanowiłbym się nad jakimś włącznikiem zmierzchowym i/lub włączaniem z pilota jako funkcja ułatwiająca życie (dopóki nie zgubi się pilota ). Chociaż z drugiej strony można zastosować włącznik zdalny na pilota taki mieszczący się w puszcze bez ingerencji w lampę.
A odnośnie takiego reflektora to istnieje możliwość zapisania się jako betatester?
W takim reflektorze osobiście zastanowiłbym się nad jakimś włącznikiem zmierzchowym i/lub włączaniem z pilota jako funkcja ułatwiająca życie (dopóki nie zgubi się pilota ). Chociaż z drugiej strony można zastosować włącznik zdalny na pilota taki mieszczący się w puszcze bez ingerencji w lampę.
Osobiscie mam mieszane odczucia co do oswietlenia. Jesli juz to od spodu. Teraz przypomina mi to nieco oswietlona kapliczke.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Jeden woli brunetki drugi blondynki , tak to już jest , przy oświetleniu z dołu mamy problem z dużą ilością wpadającego światła do pomieszczeń, wyglądając przez okno może nas razić a obserwacja terenu dokoła domu mocno utrudniona, kolejna sprawa to iż nie jest łatwo umieścić punkty świetlne na ziemi, kostce itd, zapewne i koszty musiały by wzrosnąć.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.