Logowanie z dwóch komputerów.
Logowanie z dwóch komputerów.
Czy nie można by zrobić tak, aby obojętnie z którego komputera wchodzę na Światełka, być automatycznie logowanym? Bo teraz po zalogowaniu z jednego i wyłaczeniu go, odpalam drugiego a tam już jestem wylogowany. I ponownie wpisuję hasło. W drugą stronę tak samo. Niby drobiazg ale irytujący.
Może i ma zapamiętywanie, ale i tak trzeba te dwa razy kliknąć - "zaloguj, ok" i potem drugi raz znowu "zaloguj, ok" bo za pierwszym nie załapuje jakby (przynajmniej u mnie, ale wydaje mi się że ktoś już o tym pisał tu)
Z drugiej strony ja to bardziej widzę jako zaletę: jak zaloguję się na nie-moim kompie i potem zapomnę się wylogować, to jak już w domu się zaloguję, to tam mnie wyloguje. Bo np. Skype tak nie ma (i gg od niedawna też) i raz u kolegi zostawiłem zalogowanego skypa, to gdyby nie to, ze kolega jest w porządku, to mógłby podglądać wszystkie moje rozmowy (zarówno wiadomości przychodzące jak i wychodzące) a nawet obejrzeć historię tychże (skype widocznie przechowuje ją na serwerze u siebie jakoś).
pozdrawiam
Z drugiej strony ja to bardziej widzę jako zaletę: jak zaloguję się na nie-moim kompie i potem zapomnę się wylogować, to jak już w domu się zaloguję, to tam mnie wyloguje. Bo np. Skype tak nie ma (i gg od niedawna też) i raz u kolegi zostawiłem zalogowanego skypa, to gdyby nie to, ze kolega jest w porządku, to mógłby podglądać wszystkie moje rozmowy (zarówno wiadomości przychodzące jak i wychodzące) a nawet obejrzeć historię tychże (skype widocznie przechowuje ją na serwerze u siebie jakoś).
pozdrawiam
Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01