Właśnie włożyłem 14500 do Uniquefire S10 i padła. Kolega zaraz sprawdzi Akoraya. Pewnie też się zjara. Szykuje się reklamacja.
potwierdzam tez padła.
[ Dodano: 21 Maj 2010, 22:14 ]
Do S10 włożyłem driver od Romisena RC-C6 i działa. Jest moc! Co dziwne działa też na zwykłym paluszku. Zaleta bądz nie jest tylko 1 tryb.
Są dwie wersje Akoray'a. Moim zdaniem problemy z zasilaniem 14500 ma tańsza wersja bez programowania. W wersji programowalnej driver jest zalany jakimś epoxy, ale łyka li-ion bez problemu.
Właśnie odebrałem przesyłkę z nową latarką, świeci Ale li-iona nie odważę się do niej włożyć. Przyszedł też driverek sku.15880 do tej uszkodzonej, już go wstępnie podszliwowałem, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Zamówiłem 13.05. dziś doszedł.
Wpakowałem go (sku.15880) do latarki, ale albo ja coś gdzieś zwarłem podczas lutowania, albo firmowo jest coś z nim nie tak bo ma tylko jeden tryb. Świeci na maxa z AA, li-iona też tylko wyłącza się po kilku sekundach.
Dobrym narzędziem do szlifowania driverka okazał się pilniczek do paznokci.
johndoe pisze:
Dobrym narzędziem do szlifowania driverka okazał się pilniczek do paznokci.
Witam
Diamentowy - najlepszy, często żonie podbieram
Nie wiem czy dobrze zmieniasz tryby, bo zdaje się, że zaraz po włączeniu można zmieniać tryby klikiem, po około 3s przełącza się w tryb pracy. Wychodzimy z niego dwuklikiem i potem znów pojedynczym klikiem możemy zmieniać tryby.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.