Czesc, co sadzicie o latarce (jak w temacie)
link tu...
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.36024
jest niewiarygodnie tania, ma xp-e (czyli minimum Q5), o ile jest WD to nienajgorszy tint, tryby (kolejnosc mi nie pasuje, ale co juz tam...), i co najlepsze wyglada na STALOWA!!!
w nazwnie brakuje okreslenia "stainless steel", ale jest w opisie na dole a wg. wagi wychodzi na to ze naprawde jest stalowa (prawie 3 oz), aluminiowe C3ki maja okolo 1,5 oz.
chyba sie zlakomie w najblizszym czasie, a wlasnie chcialem kupic rc-n3 i itp a3 do kluczy
hmmm.....
Edyta: tylko dodam ze w porownaniu do stalowej C3ki jest tansza o 5-10 dolcow, w zaleznosci od wersji...
Aurora SH-035 Cree XPE-WD-Q5 (powinna byc stalowa)
Aurora SH-035 Cree XPE-WD-Q5 (powinna byc stalowa)
Tikka XP @ XP-G R5 NW | Akoray K106 @ XP-G R4 NW| Trustfire S-A2 | iTP EOS A3
Napisali, że "Stainless steel finished", czyli ...piiii... wie. Że aż sam kupiłem
'foxx', XP-E nie oznacza, że będzie to Q5, są też inne. Podobnie z barwą, często się zdarza że to tylko część nazwy własnej (choć zdjęcie jest obiecujące, wygląda dość ciepło).
[ Dodano: 17 Maj 2010, 22:02 ]
Mam ci ja ją. Nie SS - za lekka. Nie jest tak błyszcząca jak na zdjęciach. Fajny głęboki ref i niezłe skupienie. Barwa nie powala, ale jest nieźle - żadnych niebieskości. Brudne gwinty, jeden był źle zakręcony!!! Za niecałe 14 dolarów trudno się dużo spodziewać...
'foxx', XP-E nie oznacza, że będzie to Q5, są też inne. Podobnie z barwą, często się zdarza że to tylko część nazwy własnej (choć zdjęcie jest obiecujące, wygląda dość ciepło).
[ Dodano: 17 Maj 2010, 22:02 ]
Mam ci ja ją. Nie SS - za lekka. Nie jest tak błyszcząca jak na zdjęciach. Fajny głęboki ref i niezłe skupienie. Barwa nie powala, ale jest nieźle - żadnych niebieskości. Brudne gwinty, jeden był źle zakręcony!!! Za niecałe 14 dolarów trudno się dużo spodziewać...