Podziel się swoim smutkiem
Podziel się swoim smutkiem
Jesli cos cie zasmucilo, mozesz podzielic sie tym z innymi.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
- romanroman
- Calineczka
- Kontakt:
może wygram konkurs?
Dzisiaj rano zostawiałem moją Hanusię (2 latka 4 m-ce) w przedszkolu. Płakała gdy wchodziliśmy, chciała się przytulać, "do domu", "spać"...."na rączki", "buziaczki"...łzy ciekły strumykami, wyciągała rączki a ja musiałem się odwrócić i wyjść....słyszałem Jej płacz jeszcze za zamkniętymi drzwiami, odchodząc....
Dzisiaj rano zostawiałem moją Hanusię (2 latka 4 m-ce) w przedszkolu. Płakała gdy wchodziliśmy, chciała się przytulać, "do domu", "spać"...."na rączki", "buziaczki"...łzy ciekły strumykami, wyciągała rączki a ja musiałem się odwrócić i wyjść....słyszałem Jej płacz jeszcze za zamkniętymi drzwiami, odchodząc....

- romanroman
- Calineczka
- Kontakt:
...Odcinanie pępowiny...Calineczka pisze:może wygram konkurs?
Boli, ale przchodzi.
Gratuluję

Znam to doskonale przejdzieCalineczka pisze:może wygram konkurs?

- Calineczka
- Kontakt:
Po prostu choroba co tego wymaga...
Edit:
Żeby być szczerym i żeby za smutno nie wyszło, to napiszę, że jakby był dział "Podziel się swoją radością" to pewnie napisałbym dokładnie to samo
- kwintesencja mieszanych uczuć... Uczucia dotyczące samego szpitala i zabiegów i tego, że udało się po raz kolejny wywalczyć lekarstwo.
Edit:
Żeby być szczerym i żeby za smutno nie wyszło, to napiszę, że jakby był dział "Podziel się swoją radością" to pewnie napisałbym dokładnie to samo

- romanroman
do działu podziel się swoim smutkiem: zusy nie zapłacone, olej nie zmieniony. kruk przysyła listy w czerwonych kopertach, za operację kręgosłupa chcą 10000. nie jest dobrze
do działu podziel się swoją radością: wróciłem do domu na lodówce leży awizo. przyszło siedem emiterków xpg a do każdego soczewka 5,5* jest bardzo dobrze
jest bardzo dobrze-nie jest dobrze=w zasadzie spoko

do działu podziel się swoją radością: wróciłem do domu na lodówce leży awizo. przyszło siedem emiterków xpg a do każdego soczewka 5,5* jest bardzo dobrze
jest bardzo dobrze-nie jest dobrze=w zasadzie spoko

Stalo sie, Allegro nie przyslalo mi dzisiaj newslettera z nowymi aukcjami
Na dodatek jakis gosciu wryl sie przedemnie na drodze. W ramach rekompensaty zemscilem sie na gosciu ktory myslal ze droga na parkingu Tesco jest dwukierunkowa.

http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
Gardol, trzymaj się!
A chociaż kompa z netem możesz tam mieć?
Pamiętam, jak moje dziecię płakało w pierwszym roku przedszkola
Za to przed końcem pierwszego roku podczas rozmowy zupełnie poważnie powiedziała, że w przyszłym roku, to ona już nie będzie płakała, bo ... będzie już w starszej grupie, a tam nie płaczą! Do końca pierwszej grupy płakała, bo jej jeszcze wypadało, a potem już nie!
Jak myślicie, to kobieca, czy dziecięca "logika"?
A może trochę tego i trochę tego? 
Oby Hania nie płakała przez cały rok!
Odcinanie pępowiny nie jest takie straszne!

Co do smutku, to ... mam tyle pracy w pracy i poza nią, że nie mam czasu tyle, ile chciałbym poświęcać na Światełka!
A chociaż kompa z netem możesz tam mieć?
Pamiętam, jak moje dziecię płakało w pierwszym roku przedszkola

Jak myślicie, to kobieca, czy dziecięca "logika"?

Oby Hania nie płakała przez cały rok!
Odcinanie pępowiny nie jest takie straszne!

Co do smutku, to ... mam tyle pracy w pracy i poza nią, że nie mam czasu tyle, ile chciałbym poświęcać na Światełka!

Dubito ergo sum!