![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
Co do korpusu no coraz ładniej
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Very Happy :grin:](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moletowanie będzie na calej dlugości korpusu czy tylko w pewnych częściach
![?? ??](./images/smilies/pytajnik.gif)
odrobinkę delikatniej pliz
Calineczka
W sumie 1xAA najlepsze. Do rex'a kupiłem bateryjkę LS14500 i okazało się, że daje za mało prądu, działa tylko tryb low.pawelsz pisze:sporo kombinacji w sumie- AA, do tego koszyk na 3AAA oraz 18650, nie prościej użyć AA i zamienni lion 14500 (ten sam rozmiar) ?, do 18650 raczej by pasiła już extra tuba
Doczytałem to dopiero po zakupie, za niewiedzę/lenistwo się płacipawelsz pisze:hmm, bywa- błędy się zdarzają- pomyliłeś akumulator lion 14500 z baterią litowo LS14500 - te niewiele dają prądu- jakoś do 120mA, albo coś kole tego.
Tak wyczytałem na forach, tylko te nieszczęsne 14500....nie chciałem mieć następnej ładowarki.pawelsz pisze:Rex na 14500 rozwija skrzydła
3 akumulatorki to akurat nie problem, mam ładowarkę z osobnymi kanałami, bo większość zabawek synka jest właśnie na 3xAA lub AAApawelsz pisze:3aaa będzie większe niż AA i w sumie wydajność wyjdzie podobnie jak dla 14500 (kupisz ogniwa ma 1000mAh, a potrzebujesz 3 sztuki , żeby osiągnąć 3.6V zbliżone do 3.7V dla 14500 które ma pojemnośc podobną)