DealExtreme - zakupy
-
Zrobiłem screeny z PP, z DX nie, bo w szczegółach wpłaty na PP była taka fajna tabelka co kupiłem...więc uznałem, że z DX już nie muszę ściągać. Nie napisałem nic, że to wartość prywatna. Po prostu ładnie pozdrowiłem i napisałem, że czekam na informacje/odpowiedź.
Jak coś to będą pisać, że chcą jeszcze jakiegoś screena (jakby im było mało), co nie?
Jak coś to będą pisać, że chcą jeszcze jakiegoś screena (jakby im było mało), co nie?
-
Pojawiła się nadzieja:) Paczka która wyleciała 17 grudnia z HK dotarła do Polski i poszła do urzędu 14 stycznia Tak samo paczki z 7 stycznia. Nadal nie doszła do Polski paczka z 21 grudnia
Wnioski:
Chińczycy chyba oszukują w trackingu, pisząc, że paczki "left Hongkong xx december", albo paczki lecą przez Australię...
Wnioski:
Chińczycy chyba oszukują w trackingu, pisząc, że paczki "left Hongkong xx december", albo paczki lecą przez Australię...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
-
No chyba tak, zaczyna opadać świąteczne napięcie. Już mam przestrogę, że prezenty na święta robię w październiku:P
[ Dodano: 16 Styczeń 2010, 08:45 ]
Witam. Wczoraj zrobiłem zamówienie i przez przypadek kliknąłem 2 metodę płatności paypalem, czyli Standard. (zwykle wybieram 1 metodę). Teraz mam status "Expedited Order Received - in stock". Czy wszystko jest ok? Wszystko pójdzie tak jak zawsze, pomimo, że pomyliłem metody płatności?
Witam. Wczoraj zrobiłem zamówienie i przez przypadek kliknąłem 2 metodę płatności paypalem, czyli Standard. (zwykle wybieram 1 metodę). Teraz mam status "Expedited Order Received - in stock". Czy wszystko jest ok? Wszystko pójdzie tak jak zawsze, pomimo, że pomyliłem metody płatności?
To znaczy że Przyspieszone Zamówienie odebrane - od rękiszocha1991 pisze:No chyba tak, zaczyna opadać świąteczne napięcie. Już mam przestrogę, że prezenty na święta robię w październiku:P
Ja mam jakiegoś pecha, połowa żeczy jakie zamówie to Processing - Awaiting Stock
Już mam tego dość.