Kolega z branży RCPyra pisze:lennin - mam regulatory obrotów do silników bezszczotkowych oraz karty programujące tej firmy, bardzo dobra jakość, powinieneś być zadowolony.![]()
Pozdrawiam
![Cool :cool:](./images/smilies/icon_cool.gif)
![:> :>](./images/smilies/ostr.gif)
Honey bee King 2 po małym tuningum-blue pisze:Kolega z branży RCPyra pisze:lennin - mam regulatory obrotów do silników bezszczotkowych oraz karty programujące tej firmy, bardzo dobra jakość, powinieneś być zadowolony.![]()
Pozdrawiam![]()
Ściągnij sobie symulator lotu i kup interface do aparatury, naprawdę sporo się możesz na tym nauczyć.niktmnieniezna pisze:witam
nawet nie wiedziałem, że jest forum o helikopterkach
a ja przez rok nie byłem ni razu w powietrzu- a łopaty i głowice połamane to już liczę na kilogramy
Ja niestety nic nie mam, ale proponuję Ci poczaić się na allegro, na modele firmy Tamiya w skali 1/10. Stosunkowo łatwo do nich dostać części, co jest dość ważne, przynajmniej na początkuFluxor pisze:Ma ktos moze jakies autko RC bo mysle teraz nad kupnem czegos. Jedynie cena troche spowalniajaca bo jakis sensowny model elektryczny kosztuje 475 zl za nowy.
Do samochodów nadają się silniki od zakrętarek. Do helikopterka mam brushless.Darek pisze: Pyra:a masz silniki do samochodów?czy tylko lotnicze.
Fluxor pisze:Najlepszym wyjsciem byloby gdybym znalazl jakis uzywany model, bez ladowarki i moze byc bez akumulatora. Zapas Liionow mam duzy wiec bym sobie poskladal pakiet a do ladowania Mystery Charger.