...chyba w kazdej przegladarce sa jakies roznice.
Ja na optymalizacji kodu sie nie znam, zastosowalem silnik forum by przemo, chyba najbardziej rozbudowany, najpopularniejszy...moze najlepszy z polskich ...
Nie potrafie dlubac w php by to zmienic...i nie mam w tej chwuli czasu by szukac/instalowac poprawki.Niestety.
pawelsz pisze:dziwne, ale w firefoxie jest sporo placu pod postem nowym, w IE nie.
Mam to samo. Zauważyłem, że ma to związek z tym, ile i jakie foty się wrzuci do tematu. Tak jakby cała strona się w dół rozciągała. Ale tak naprawdę nie wiem czego jest to efektem.
Tak wg mnie to wygląda, że to jest dokładnie tyle miejsca ile zajęły by fotki bez przeskalownia. Myślę, że jest to jakiś bug w silniku/skrypcie forum, który jest różnie interpretowany przez przeglądarki. A sprawdzał to ktoś pod Operą?
Może po prostu dlatego lepiej wrzucać fotki na http://imageshack.us i wklejać tu miniaturki ? Ten kod zaczynający się od "[URL]" ( koniecznie dużymi literami ).
Calineczka, w sumie masz rację - tu będą zawsze . Na IMS kasują się chyba po 3 miesiącach, o ile nie jesteś zarejestrowany. Jak się zarejestrujesz, nie znikają w ogóle .