Astrolux BL03
Astrolux BL03
Czas nieco odkurzyć dział
Na moim kanale YT zrobiłem dość długą recenzję lampki rowerowej Astrolux BL03. 20 minut to testy w terenie, więc jest na czym oko zawiesić.
Jeżeli mowa o oświetleniu, mam wyniki nieco sprzeczne z innymi Youtuberami. Nie jest ogólnie źle, ale są wpadki w tym modelu które dość duży cień rzucają na to oświetlenie. Nie brakuje mu też zalet. Punkt widzenia...
Na moim kanale YT zrobiłem dość długą recenzję lampki rowerowej Astrolux BL03. 20 minut to testy w terenie, więc jest na czym oko zawiesić.
Jeżeli mowa o oświetleniu, mam wyniki nieco sprzeczne z innymi Youtuberami. Nie jest ogólnie źle, ale są wpadki w tym modelu które dość duży cień rzucają na to oświetlenie. Nie brakuje mu też zalet. Punkt widzenia...
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Re: Astrolux BL03
O, jednak może się pojawić jakaś nowa recenzja - wybornie!
Powiem szczerze, że lampki rowerowe to nie moja bajka, ale cieszy że coś tu się jeszcze pojawia z recenzji i to soczysty filmik.
Powiem szczerze, że lampki rowerowe to nie moja bajka, ale cieszy że coś tu się jeszcze pojawia z recenzji i to soczysty filmik.
I jeszcze trochę dojdzie. Tutaj będą tylko wrzuty z oświetlenia, inną tematykę pomijam, ale i ta część moich nagrywek nieco "rozrusza" ten zapomniany dział. Trochę szkoda, jest to jedno z ciekawszych miejsc na forum
Komentarze na YT masz wyłączone? Chciałem coś napisać dla zasięgów, ale jakoś nie było opcji - nie wiem czy kwestia oglądanie z linka na tel, czy faktycznie wyłączone.
Edit:
Uruchomiłem na kompie i są komentarze
Tak swoją szosą - jeśli firmy Ci podsyłają lampki do recenzji to gitara, jak nie, a chcesz jak mówisz robić recki lampek rowerowych, to mogę podesłać swoją sztukę jaką kupiłem (nie mając jeszcze roweru ) do zrobienia recki. Jest o tyle spoko, że ma odcięcie (tzn. powinna mieć - nie testowałem).
https://www.aliexpress.com/item/1005003 ... UzMXF2qSWm
https://www.aliexpress.com/item/1005003 ... UzMXF2qSWm
Komentarze są włączone, jedyne co może się zdarzyć to, gdy dodasz link, YT z automatu wywali cały komentarz, ot automoderacja.
Dzięki za komentarz
Lampki rowerowe zakupiłem z własnych funduszy, wszystko co się pojawi w najbliższym czasie, jest z moich środków. Stąd też padło na Ali zamiast Allegro w niektórych modelach, chociaż zastanawiam się czy aby to nie to samo, jedynie w innych opakowaniach.
Dzięki za chęć pomocy, jaki model kupiłeś? Link ma dwa do wyboru.
Dzięki za komentarz
Lampki rowerowe zakupiłem z własnych funduszy, wszystko co się pojawi w najbliższym czasie, jest z moich środków. Stąd też padło na Ali zamiast Allegro w niektórych modelach, chociaż zastanawiam się czy aby to nie to samo, jedynie w innych opakowaniach.
Dzięki za chęć pomocy, jaki model kupiłeś? Link ma dwa do wyboru.
Tej oferty z której kupiłem swoją sztukę już nie ma na Ali - kupiłem ją ponad 3 lata temu. I jest to wersja 800lm (z nazwy, a czy tak jest faktycznie...).
A możesz zerknąć w historię konta jaki to model masz dokładnie?
Na luzie jest 800lm, może niech Chińskich lumenów, ale 800 pewnie jest
Na luzie jest 800lm, może niech Chińskich lumenów, ale 800 pewnie jest