1.) Coś się porobiło z szyfrowaniem połączenia, po tym wycieku danych. Tak mam na różnych systemach (win/linux/laptop/stacjonarka) oraz przeglądarkach. Po wpisaniu www.swiatelka.pl, łączy się bez szyfrowania. I muszę ręcznie wpisywać https://. Niby nic ale jednak. Często na różnych postach, mimo wymuszenia szyfrowania. I tak strona wskakuje bez niego.
2.) Dla mnie istotna i kłopotliwa sprawa. Bardzo często, po wejściu na forum i jego zamknięciu. Wyszukiwarka google wyświetla komunikat : "Nasze systemy wykryły nietypowy ruch pochodzący z twojej sieci komputerowej......." i muszę używać potwierdzenie captcha. Bez wchodzenia na forum, ani razu takiego komunikatu nie otrzymuję (linux/win). Nie pomaga czyszczenie ciasteczek itp. Normalność wraca dopiero po dniu albo i więcej. Aż do ponownego wejścia na forum. O co biega? I nie piszcie o wirusach u mnie itp.
Szyfrowanie połączenia i dziwna sprawa.
-
Re: Szyfrowanie połączenia i dziwna sprawa.
Ad2 Google Cię nie lubi.
Ad1 Nie po wycieku a aktualizacji ... naprawione.
Ad1 Nie po wycieku a aktualizacji ... naprawione.
Re: Szyfrowanie połączenia i dziwna sprawa.
Używasz VPN-a albo proxy ? Ta przypadłość bywa w przypadkach gdy używasz google bez zalogowania się do ich konta. Ewentualnie działasz w trybie incognito. A wędrówka na VPN + Incognito do Google to captcha jest pewniakiem.
Jakiego masz dostawcę internetu ?
Jakiego masz dostawcę internetu ?
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin