Witam wszystkich serdecznie na forum.
Szukam latarki czołowej, na akumulator 18650. Poprzednia moja to h02 z której jestem bardzo zadowolony. Szukam czegoś do Max 500 zł. I zależy mi przede wszystkim na większej mocy światła i zasięgu, nie potrzebuje niczego lepszego od h02 tylko mocniejszego i równie dobrego. Czy taka latarka istnieje?
Następna latarka po skillhunt h02
Re: Następna latarka po skillhunt h02
Wśród czołówek kątowych pod względem zasięgu chyba nie ma lepszej niż Thrunite TH10 V2.kamilek pisze:Witam wszystkich serdecznie na forum.
Szukam latarki czołowej, na akumulator 18650. Poprzednia moja to h02 z której jestem bardzo zadowolony. Szukam czegoś do Max 500 zł. I zależy mi przede wszystkim na większej mocy światła i zasięgu, nie potrzebuje niczego lepszego od h02 tylko mocniejszego i równie dobrego. Czy taka latarka istnieje?
Trudno ją kupić w Polsce, ale z założonym budżetem możesz spokojnie ściągnąć z Amazona i po doliczeniu VATu nadal się mieścisz.
Pomiędzy tymi dwiema nie będzie aż takiej różnicy. Ogólnie lampki są raczej bardzo podobne do siebie. W takich małych gabarytach ciężko o dużą ilość światła.
Może acebeam h15/h30 ?
Mam obie. Dioda xhp70 + dobra stabilizacja.
H15 jest sporo lżejsza.
Może acebeam h15/h30 ?
H15 jest sporo lżejsza.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 05 sie 2019, 14:55 przez Scenic, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo dużo światła, ale zasięgu już nie (duża dioda, małe lustra). Nie wiemy czego autor wątku tak naprawdę potrzebuje.Scenic pisze:
Może acebeam h15/h30 ?
W H15 jak dla mnie genialny interfejs.
Z praktyki: H15 i proponowana wyżej TH10v2 świetnie się uzupełniają jako światło krótkie (a szerokie) i długie (a wąskie).