Chyba nie czytasz tego co piszę, cytuję sam siebieNie chciałem żeby mój post zabrzmiał złośliwie. Ale nie upieraj się przy tych 50zł bo to bez sensu. Za tyle to jakiś oszukany badziew można kupić. Ten convoy S2+ to dobry wybór. Ogniwo 3000mAh i Lii-100 (sam takiej używam) to też dobry wybór. Jak widzisz trzeba jednak tą stówkę wydać żeby kupić coś przyzwoitego, za 50zł po prostu się nie da. Dołóż a będziesz zadowolony.
Więc gdzie ja się niby upieram, pisałem tylko że na początku założyłem sobie taką kwotę na zakupy.jak trzeba dołożyć trochę więcej to się dołoży, na brak kasy nie cierpię a opis tematu był dla żartu.
Zagłębiłem się w temat i znalazłem https://allegro.pl/oferta/mocna-latarka ... 8099616292 + ogniwo 26650 do tego.
Bo mogę mieć taki set za 50zł? Propozycja była 70zł....Ja za 65zl zaproponowałem nową convoy s2+ wraz z ogniwem i obeszło się bez echa więc chyba autor porzucił temat.
U Simona można dostać 15% rabatu na mój kod, więc i tak wychodzi ~ 47.5 zł. A to już niemal budżet autora wątku. Ponad to pytanie czy chce dozbierać ponad 50 zł, czy odpuszcza temat i brnie w zakupy we wcześniej wymierzoną kwotę.
Magnes i dyfuzor, przynajmniej na start, sądzę że są zbędne. Może zawsze je dokupić za jakiś czas skoro będzie używana sporadycznie.
jak trzeba dołożyć trochę więcej to się dołoży, na brak kasy nie cierpię a opis tematu był dla żartu.