móżyn - to poprawna pisownia
Wracając do tematu, pomył jest już praktycznie stracony.
1. za trzy tygodnie kończy się absolutne prawo pierwszeństwa do patentowania za granicą
2. nawet gdyby znalazł się inwestor, to czasu mało na opracowanie wniosku
3. moja porażka to mały pryszcz, najmocniej straci na tym państwo polskie, nie napłynie kasa z zagranicy, będziecie musieli więcej kartofli sprzedawać
bo popyt na nowe samochody i telefony ciągle rośnie
4. słabo znam języki obce, więc i moja promocja była z automatu beznadziejna
5. Niemcy opracowali swoje kontrolery linii, circa 400-500 zł, jak parametry linii się pogorszą, to odcinają obwód, większej ilości informacji poszukajcie sami
5a. produkt niemiecki będzie w Polsce obcmoktany (z zachwytu), mimo że droższy
5b. polski produkt będzie z automatu wyśmiany
6. ludzie wydają tysiące, dziesiątki i setki tysięcy na bzdety, w sumie nie powinienem narzekać, kupuję po nich komputery, jak np. ten z którego piszę, kupiony za stówkę
7. będą narzekać na wydanie kilku złotych
na jedną oprawę
8. ale nie będą płakać, że pomiarowiec powie "panie, ja tego nie robię, nie opłaca mi się" i nie są to wymyślone przeze mnie historie, tak mówią realni pomiarowcy
8a. będą strasznie płakać po pożarze, a Cimoszewicz mówił "mogliście się ubezpieczyć"
9. w wielu miejscach pisałem, wyraz twarzy poważnego wiekiem pomiarowca z wieloletnim stażem po przedstawieniu mojego pomysłu, bezcenny
! wierzcie mi, w poważnym wieku też można się solidnie dać zaskoczyć
10. tyle natworzyłem, że zaczynam się gubić
dla Mociumpela mam rewelacyjny pomysł, bazuje na jednym z zastrzeżeń mojego poprzedniego wniosku patentowego, sam pomysł jest na drugiej czy trzeciej stronie forum "oświetlenie stacjonarne", ale tego szczegółu nie zdradziłem, ale to innym razem, acz niedługo