Ja posiadam Viofo A119 i jestem zadowolony. Zapłaciłem ponad rok temu - około 280 zł. Jakość obrazu jak za tą cenę naprawdę OK! Polecam każdemu kto ceni sobie bezawaryjność

Którą wersję? A119, A119 V2, A119S, A119 pro? Ja od jakiegoś czasu używam tej drugiej i o ile w dzień może być, to w nocy szału nie robi (tu podobno lepiej radzi sobie A119S z matrycą sony). Choć z drugiej strony miałem możliwość porównania do kilku kamerek od mio i jednak viofo lepiej wypada, ale porównując do mojej starej sjcam (która w lecie nie wytrzymuje i bateria w zaparkowanym aucie się gotuje, a i sama kamerka potrafi się wyłączyć) to jakość nagrania zbliżona, nie licząc wyższej rozdzielczości lub fps.dcgraphics pisze:Ja posiadam Viofo A119 i jestem zadowolony.
endrju1 pisze:Którą wersję? A119, A119 V2, A119S, A119 pro? Ja od jakiegoś czasu używam tej drugiej i o ile w dzień może być, to w nocy szału nie robi (tu podobno lepiej radzi sobie A119S z matrycą sony). Choć z drugiej strony miałem możliwość porównania do kilku kamerek od mio i jednak viofo lepiej wypada, ale porównując do mojej starej sjcam (która w lecie nie wytrzymuje i bateria w zaparkowanym aucie się gotuje, a i sama kamerka potrafi się wyłączyć) to jakość nagrania zbliżona, nie licząc wyższej rozdzielczości lub fps.dcgraphics pisze:Ja posiadam Viofo A119 i jestem zadowolony.