Podziel się swoim smutkiem 2
Do mnie też takie przyszło na spamowego maila (maila używanego do rejestracji na śmieciowych stronach, a tam używam w większości podobnego hasła więc nie wiem z jakiej strony to wyciekło).
Tak jak koledzy wcześniej pisali, ktoś się włamał i wykradł bazę danych z jakiejś strony (bądź sam właściciel takową sprzedał) i ktoś to teraz chce wykorzystać do zarobku. Oczywiście płatność w bitcoinach aby namierzyć się nie dało i wysyłka z losowych maili.
Ogólnie sprawę można spokojnie olać, bo to ściema i próba wyłudzenia.
Tak jak koledzy wcześniej pisali, ktoś się włamał i wykradł bazę danych z jakiejś strony (bądź sam właściciel takową sprzedał) i ktoś to teraz chce wykorzystać do zarobku. Oczywiście płatność w bitcoinach aby namierzyć się nie dało i wysyłka z losowych maili.
Ogólnie sprawę można spokojnie olać, bo to ściema i próba wyłudzenia.
A ja miałem pożar kanistra latarki nurkowej. Musiałem się zatrzymać na poboczu autostrady, kanister poleciał na trawę, posyczał, podymił, zagrzał się. Jak przestał, to pojechaliśmy na nurkowanie, a kolego użył zapasowego zasilania. Pakiet w środku był dawno nie używany i został naładowany poprzedniego dnia.
Jeszcze nie zaglądałem do środka.
Jeszcze nie zaglądałem do środka.
--
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
Mnie za to coś chce złapać ale się bronię. Cały dzień zimno mi było i 37 stopni pokazuje termometr. Do tego lekkie pobolewanie kości i mięśni. Ogólnie człowiek chory.
Jeśli zastosowane sposoby lecznicze nie pomogą to jutro może tak być:
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Fluxor, Nie przesadzajmy. Ja jakiś miesiąc temu mając anginę (antybiotyk włączony do leczenia zaczął działać po około 3 dniach) specjalnie przetrzymałem całą noc temperaturę w granicach 39-39,5C (nie było to przyjemne i spociłem się straszliwie - trzeba dużo pić, ale następnego dnia było już dużo lepiej). Poczytajcie o mechanizmie obronnym "gorączki" i czemu ma służyć organizmowi. Zwalczanie temp. powyżej 38C jest wskazane u dzieci z wiadomych względów ale dorosły organizm posługuje się tym mechanizmem doskonale. Ostatnimi czasy obserwuję, że wszyscy dookoła, nie wiedzieć czemu, łykają tony ibuprofenu i paracetamolu jak jest już tylko lekko powyżej 37C, wcale sobie nie pomagając w leczeniu...
Sometimes darkness can show you the light
Zamiast tych wszystkich wynalazków za ciężkie pieniądze preferuję świeży imbir. Odpowiednia dawka (shot z rana, kawałek do zjedzenia) przyjęta codziennie skutecznie leczy wszelkie przeziębienia i bóle gardła. Im bardziej pali tzn że działa. Lepsze od wszystkich tabletek na gardło. Przed udaniem się na spoczynek muszę wypić znowu dawkę a kolejna rano.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
Leżałem pierwsze 10 dni w domu a następnie po poprawnym rozpoznaniu 10 dni w szpitalu z infekcją ogólnoustrojową gronkowcem złocistym i gorączką 39-40,5 'C i żyję. W takim stanie byłem dwukrotnie operowany. Zbijano gorączkę chemią i na stół. Czego by nie podano to działało 4-6 godzin maksymalnie.Fluxor pisze:Mnie za to coś chce złapać ale się bronię. Cały dzień zimno mi było i 37 stopni pokazuje termometr. Do tego lekkie pobolewanie kości i mięśni. Ogólnie człowiek chory.
Paradoksalnie powyżej 40 przestawało doskwierać i czułem się lepiej niż przy 39.
Ostatecznie po 10 dniach udało się osiągnąć wyjałowienie krwi i moczu. Niestety to g**no pozostanie ze mną do końca życia i będzie czekać na okazję do wyjścia z cienia.
Taki prezent od państwowej służby zdrowia mi się trafił. Staphylococcus aureus w d** kopany.
Tak po niemal 20 latach skończyła się moja przygoda z oddawaniem krwi.
Co do leczenia i zapobiegania to zanim sięgniecie po chemię polecam: regularnie wysypianie się, zbilansowaną dietę bogatą w krajowe owoce i warzywa i imbir (do herbaty, do żucia zamiast gumy, do ssania dla odświeżenia oddechu a nawet do nacierania. No i unikanie antybiotyku gdy to nie potrzebne.
Wiecznie w drodze.
-
Każdy "normalny" FLIR takie zdjęcia robi a w CAT-cie jest właśnie kamera FLIRa. Dokładnie jest to zrobione, jak piszesz - 2 aparaty i złączone zdjęcia w 1.
W temacie - wczoraj byłem na pogrzebie 4 lata starszego kuzyna. Niby śmierć naturalna, choć od jakiegoś czasu chorował na serce i to przyczyniło się do wcześniejszego zgonu. Przy okazji jego śmierć komplikuje sprawę spadkową o której kiedyś niedawno wspominałem.
W temacie - wczoraj byłem na pogrzebie 4 lata starszego kuzyna. Niby śmierć naturalna, choć od jakiegoś czasu chorował na serce i to przyczyniło się do wcześniejszego zgonu. Przy okazji jego śmierć komplikuje sprawę spadkową o której kiedyś niedawno wspominałem.
5 miesiąc na L4. Róbcie badania od serca a nie na odwal. U mnie problemy z płucami wyszły przy okazji jak chciałem się odczulać. Brakowało rtg płuc. Lekarze nie uwierzyli że ostatnie rtg miałem robione w szkole średniej czyli jakieś 15 lat temu
Od antybiotyków przyjmowanych cały czas mam już nawet odruch wymiotny jak biorę tictaca do ust...
Od antybiotyków przyjmowanych cały czas mam już nawet odruch wymiotny jak biorę tictaca do ust...
- smokuxx1987