Witam , oto zasobnik na 18650 wraz z driverem mojej konstrukcji, zamówił go kolega Bandit, wykonałem go według jego wytycznych. Długość 9,6cm w najgrubszym miejscu ma 2,37cm, zastosowane mocowanie pochodzi jak widzicie od ZEBRY, driver ze stajni Edima, 3 tryby ciągłe, start z low-0,05A, mid 0,4A i hi 1A. Zasobnik zakończony popularnym gniazdem na przewodzie, w przypadku włączenia zasilania bez leda nie ma żadnych skutków ubocznych
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
nic nie padnie. Do owego zasobnika dołączona będzie głowica z ledem, ta jest już autorstwa Bandita i nie miałem jej w ręku, mam nadzieję iż kolega przedstawi nam całość. Jak by nie patrzeć taka konstrukcja pozwala na małe szaleństwo
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
, dysponując drugim takim mocowaniem możemy dorobić głowicę którą można by mocować na głowie, odpowiednie podejście do tematu pozwoli na to by odprowadzenie ciepła było na tyle skuteczne by w max szło w diodę 1A a to już kawał światła jak na czołówkę i około 2h światła do dyspozycji. Na koniec dodam iż sam zasobnik jest wodoszczelny więc z powodu zalania lub wpadnięcia do wody, nie będzie problemów technicznych.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.