Dobra cena - dobre zmiany (?)
...był to jakiś popularny wątek i chętnie zaglądałem.
Nawet nielatarkowego coś kupiłem, czyli skorzystałem.
Teraz temat umarł.
Gratuluję Dobrej Zmiany.
Proponuję podpięcie pod wątek z N czyli Narodowe Zakupy Latarkowe (NZL)
Tak TRZYMAć KWMć (znane, popularne powiedzenie), bo ktoś kiedyś wdepnął i tera_z gnoi.
Skorzystały inne strony. W necie nic nie ginie, tylko zmienia serwery.
Nawet nielatarkowego coś kupiłem, czyli skorzystałem.
Teraz temat umarł.
Gratuluję Dobrej Zmiany.
Proponuję podpięcie pod wątek z N czyli Narodowe Zakupy Latarkowe (NZL)
Tak TRZYMAć KWMć (znane, popularne powiedzenie), bo ktoś kiedyś wdepnął i tera_z gnoi.
Skorzystały inne strony. W necie nic nie ginie, tylko zmienia serwery.
- smokuxx1987
Jest jeszcze strona Martina.
Trzeba się zalogować ale na bieżąco są kody do latarek i nie tylko.
https://m4dm4x.com
Trzeba się zalogować ale na bieżąco są kody do latarek i nie tylko.
https://m4dm4x.com
Tylko administracja powinna pamiętać że to nie ona tworzy forum, tylko użytkownicy. Bez nas zrobiło by się jedynie kółko wzajemnej adoracji...max4max pisze: Ważne natomiast, że administracja ma porządek, zawsze rację i tylko to się liczy.
Nie jedno forum wymarło z tego powodu, mam nadzieje że mimo wszystko los światełek będzie inny.
A ja mam taką propozycję, zamknąć w diabły temat dobra 3 cena i stworzyć DOBRA CENA 4, ale TYLKO I WYŁĄCZNIE z linkami do miejsc gdzie można pobrać samemu kody. Nie będzie jęku, lamentu i bólu 4 liter że są refy, nie ma refów, są rzeczy latarkowe, nie latarkowe itp. Pewnie zaraz będzie płacz że nie każdy ma czas przeglądać bla bla bla... No przykro mi, ale każdemu się nie dogodzi. I tak uważam że bezpośrednie linki do stron gdzie są promocje jest lepsze niż te narzekania co teraz się dzieją.
Teraz doskonale widać jak "bezinteresowne" było wrzucanie linków przez osoby które co rusz dawały promocje. I nie wciskajcie kitu że tak nie jest, bo widać to teraz elegancko.
Jak będzie zainteresowanie mogę rozwinąć myśl jak ja to widzę.
@Ebola, a możesz rozwinąć myśl co tutaj takiego tragicznego się dzieje ?
Teraz doskonale widać jak "bezinteresowne" było wrzucanie linków przez osoby które co rusz dawały promocje. I nie wciskajcie kitu że tak nie jest, bo widać to teraz elegancko.
Jak będzie zainteresowanie mogę rozwinąć myśl jak ja to widzę.
@Ebola, a możesz rozwinąć myśl co tutaj takiego tragicznego się dzieje ?
Ostatnio zmieniony czwartek 04 sty 2018, 18:53 przez Dziubek, łącznie zmieniany 1 raz.
Owszem nie wszystkim, ale jednak wielu zgłasza swój sprzeciw, zgadza się?ptja pisze:... nie wszystkim. Pożyjemy, zobaczymy.Ebola pisze:Nie, z powodu działań administracji wbrew użytkownikom...ptja pisze: z powodu utrudnienia w podawaniu linków do chińskich sklepów?
@Dziubek, a co tu rozwijać? Tak jak wyżej. Był temat z którego każdy mógł skorzystać, a komu przeszkadzały reflinki mógł je prosto wymazać, więc w czym problem?