iTP A3 EOS Upgraded - maleństwo, potrafiące zadziwić
Za niedługo powinna i do mnie przyjsc A3 EOS UPGRADE. Pozostaje tylko kolor wybrac no i cena znosna w PL za 65 zl + przesylka (moge odebrac osobiscie bo nie mam daleko)
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
- Calineczka
- Kontakt:
,,,udało mi się rozkręcić Pawła maleństwo. Okrutnie cięzko, nie wiem czym to kleili ale łapy mnie bolą i trzeba było grzac 430stC. I tak szło po kilka stopni obracanie.......
Dla miłosników fotek:
i PCB się nie wyciera-brzeg, krawędź ociera się o wystający bok aluminiowej piguły, tej wykręcanej. Na obrzeżu płytki PCB-na minusie nie ma żadnych śladów tarcia. Nic nie trzeba cynowac
Dla miłosników fotek:
i PCB się nie wyciera-brzeg, krawędź ociera się o wystający bok aluminiowej piguły, tej wykręcanej. Na obrzeżu płytki PCB-na minusie nie ma żadnych śladów tarcia. Nic nie trzeba cynowac
Arku powiem Ci szczerze, baaardzo doceniam Twoje mistrzostwo w rozbieraniu rzeczy nie rozbieralnych- aż warto, żeby to notował, co i jak się udało
W przypadku malucha widać przyjeli prosty wariant- zepsuje się, to wymienimy.
O driverze się nie wypowiem, ale działa dość skutecznie i maławy a i PCB też mikre.
Siłowo bym toto rozebrał, ale tak, żeby potem to złożyć do całości- ciężko by było- te mikrodruciki itd
W przypadku malucha widać przyjeli prosty wariant- zepsuje się, to wymienimy.
O driverze się nie wypowiem, ale działa dość skutecznie i maławy a i PCB też mikre.
Siłowo bym toto rozebrał, ale tak, żeby potem to złożyć do całości- ciężko by było- te mikrodruciki itd
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Hmm...chyba mam dość. Nie obyło się bez strat. refek zmienił stan skupienia z OP na smooth. Zabrudziłem go przy wydłubywaniu i chciałem wyczyścić. Postanowiłem uzyc najlepszej rzeczy jaką miałem-kolodium, z tego topica:
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t ... t=kolodium
i ...przy zdejmowaniu zabrało ze sobą kawałki skórki pomarańczy.... No to resztę sam zdjąłem...ale super błyszczące alu to to nie jest. Pawle, przepraszam. Co Ty na to? Szukac zakładu który to pokryje lakierem, może i OP, czy polerowac na wysoki połysk? Czym?
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t ... t=kolodium
i ...przy zdejmowaniu zabrało ze sobą kawałki skórki pomarańczy.... No to resztę sam zdjąłem...ale super błyszczące alu to to nie jest. Pawle, przepraszam. Co Ty na to? Szukac zakładu który to pokryje lakierem, może i OP, czy polerowac na wysoki połysk? Czym?
- Calineczka
- Kontakt:
a skędy jom wzionć?
No wiesz, zawsze mogę popróbowac, teraz do woli
Na Allegro widzę...ile mikronów?
No wiesz, zawsze mogę popróbowac, teraz do woli
Na Allegro widzę...ile mikronów?
Ostatnio zmieniony czwartek 24 wrz 2009, 23:32 przez Calineczka, łącznie zmieniany 1 raz.
Eh Arku bez przesady- ma działać, a że beam ciut inny to nie przeszkadza, tym bardziej, że unikat sie kroi- ciepłe XPE, jest OK -powaga, łatwiej zmatowić niż zrobić polerkę do SMO.
I powtórzę, to ma działać a nie być głaskane, ale uwagi jak się robi refy OP przydadzą się do bazy wiedzy
A i SMO brzmi inaczej jak OP w iTP
ps
a
I powtórzę, to ma działać a nie być głaskane, ale uwagi jak się robi refy OP przydadzą się do bazy wiedzy
A i SMO brzmi inaczej jak OP w iTP
ps
a
to jakieś starawe jajecka, takie 2000 daje sztrum dopiero , tak humorystycznie1200 dla polerki na psie jajecka
Ostatnio zmieniony piątek 25 wrz 2009, 09:03 przez pawelsz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Calineczka
- Kontakt: