Gearbestowe koty w worku
Gearbestowe koty w worku
Hej,
Proponuję wrzucać tutaj co znaleźliśmy w tegorocznych latarkowych lucky bagach od Gearbestu. Zobaczymy czy ktoś trafił coś ciekawego.
Mój worek:
Lucky Bag for Mini Flashlight $0.11
Zawartość:
Miałem nadzieje że trafiłem na coś ciekawego bo przyszło w dużym kartonie oraz poleconym..niestety w środku były najprostsze diody USB.... nawet nie chciało im się ładnie zapakować tego "prezentu".
A co tam u was się trafiło?
Proponuję wrzucać tutaj co znaleźliśmy w tegorocznych latarkowych lucky bagach od Gearbestu. Zobaczymy czy ktoś trafił coś ciekawego.
Mój worek:
Lucky Bag for Mini Flashlight $0.11
Zawartość:
Miałem nadzieje że trafiłem na coś ciekawego bo przyszło w dużym kartonie oraz poleconym..niestety w środku były najprostsze diody USB.... nawet nie chciało im się ładnie zapakować tego "prezentu".
A co tam u was się trafiło?
Do mnie doszła taka https://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_172290.html
Tyle że nie ma 600 a około 100 lumenów.
Zamawiane za 1$ z zoomem.
Bedzie na jakiś prezent.
ps. i jeszcze w ramach keychaina za 1$ https://www.gearbest.com/novelty-lighti ... tml?wid=21 dla córki.
Tyle że nie ma 600 a około 100 lumenów.
Zamawiane za 1$ z zoomem.
Bedzie na jakiś prezent.
ps. i jeszcze w ramach keychaina za 1$ https://www.gearbest.com/novelty-lighti ... tml?wid=21 dla córki.
Ostatnio zmieniony czwartek 23 lis 2017, 17:34 przez darek_b, łącznie zmieniany 3 razy.
HaikeLite MT03 II Devourer, Convoy S11[3000K], Skilhunt H03, Olight M20, Ultrafire S12 XML-T6, Nitecore TIP, Convoy S2+UV i kilka laserów 10-100 mW [green, purple]
-
Re: Gearbestowe koty w worku
Szczerze, to nie dziwię się, że nie jest to opakowane wyjątkowo, jak za taką cenę. Ty pakowałbyś?hoka pisze:nawet nie chciało im się ładnie zapakować tego "prezentu".
Te Spajdermeny fajne...
Tak byłaby to fajna zabawa dla klientów. Dostajesz intrygujący worek z niewiadomo czym w środku. Masz ciekawą pamiątkę z udziału w takiej akcji.Siwy pisze:Szczerze, to nie dziwię się, że nie jest to opakowane wyjątkowo, jak za taką cenę. Ty pakowałbyś?hoka pisze:nawet nie chciało im się ładnie zapakować tego "prezentu".
Te Spajdermeny fajne...
Co racja, to fakt . Musieliby przeznaczyć pewien budżet na działania marketingowe, a wyglada tu, że pozbywali się jedynie nadmiaru zapasów.hoka pisze:Tak byłaby to fajna zabawa dla klientów. Dostajesz intrygujący worek z niewiadomo czym w środku. Masz ciekawą pamiątkę z udziału w takiej akcji.Siwy pisze:Szczerze, to nie dziwię się, że nie jest to opakowane wyjątkowo, jak za taką cenę. Ty pakowałbyś?hoka pisze:nawet nie chciało im się ładnie zapakować tego "prezentu".
Te Spajdermeny fajne...
-
Panie o Panowie. Nie ma co narzekać. Taka lampka w połączeniu z powerbankiem doskonale sprawuje się w roli awaryjnego oświetlenia domu w razie braku prądu. 2 takie w jednym pomieszczeniu robią już bardzo wygodne światło do codziennych czynności. Dobre też na wyjazd bo powerbank i tak się zabiera a sama lampka wazy tyle co nic. Znacznie poniżej 1g.
5 sztuk za 0,11$ to dobra cena.
5 sztuk za 0,11$ to dobra cena.
Wiecznie w drodze.
-