Prezent /Gadżet dla fana motoryzacji, budżet 500 zł
Prezent /Gadżet dla fana motoryzacji, budżet 500 zł
Hej.
Mam problem ze znalezieniem prezentu dla znajomego na 40 urodziny. Jest wielkim fanem motoryzacji. Macie jakieś pomysły?
Mam problem ze znalezieniem prezentu dla znajomego na 40 urodziny. Jest wielkim fanem motoryzacji. Macie jakieś pomysły?
Wideorejestrator? Chociaż jak zamożny, to pewnie ma
Model samochodu do sklejania?
Lego Technics jakiś samochód?
Samochód zdalnie sterowany?
Model samochodu do sklejania?
Lego Technics jakiś samochód?
Samochód zdalnie sterowany?
Riders on the storm
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet family will die
Killer on the road, yeah
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet family will die
Killer on the road, yeah
Multitoola, latarkę, powerbanka 20Ah albo wskaźnik laserowy taki za ~100$ w egzotycznym kolorze diody i dużej mocy może jeszcze być AeroPress.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Witam
No i w jaki sposób "się interesuje", ogląda TVNturbo i czyta AutoSukces, czy jednak czasem gdzieś na torze pomyka, ewentualnie w terenie. A może tuninguje swoje auta, na określony styl?
Pozdrawiam
Czyli ferrari jeździ do klubu golfowego, a lambo do pracy, ewentualnie maybachem dzieci do szkoły odwozi? (bo znam takich).Polsky pisze:Cztery
Nie jest związany z żadną marką pojazdów, ...
No i w jaki sposób "się interesuje", ogląda TVNturbo i czyta AutoSukces, czy jednak czasem gdzieś na torze pomyka, ewentualnie w terenie. A może tuninguje swoje auta, na określony styl?
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Pyra, on obecnie jeździ Audi RS7
W golfa chyba nie gra,
a co do "fan motoryzacji", oznacza profesjonalne starty w rajdach. Nie wiem co obecnie ma i czy dalej ale miał chyba Mitsu evo9 i jego hobby przekroczyło cyfrę z 6cioma zerami znacząco. Dodatkowo ma w domu specjalny pokój do gier komputerowych. Wcześniej jeździł M5 itp. zabawki.
W golfa chyba nie gra,
a co do "fan motoryzacji", oznacza profesjonalne starty w rajdach. Nie wiem co obecnie ma i czy dalej ale miał chyba Mitsu evo9 i jego hobby przekroczyło cyfrę z 6cioma zerami znacząco. Dodatkowo ma w domu specjalny pokój do gier komputerowych. Wcześniej jeździł M5 itp. zabawki.