Co sobie ostatnio kupiliście 2
Nabyłem drogą kupna porządny kabelek USB, który pomimo długości 1,8m zapewnia prąd ładowania 2A - KLIK
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
A ja monitor 24 cale, polisingowy, IPS, 1920*1200px, do tej pory miałem 1300(z hakiem) na 768 i było okropnie ciasno... To w końcu mogę odetchnąć. Szkoda tylko że zintegrowana grafika wysiada przy rozdzielczości monitora i wyjściu cyfrowym DVI D , działa tylko na VGA. Wziąłem sobie kartę graficzna od kolegi na PCI E ale wentylator w niej jest 3razy głośniejszy niż mój cały komputer, będę musiał coś pokombinować albo używać VGA.
Ale i tak jestem zadowolony. Najwyżej płytę główną wymienię szybciej niż chciałem
Ale i tak jestem zadowolony. Najwyżej płytę główną wymienię szybciej niż chciałem
Ostatnio zmieniony wtorek 05 wrz 2017, 19:21 przez marmez, łącznie zmieniany 1 raz.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
-
INR18650-30Q 3 X 4-pak.
http://imgur.com/a/ncCuQ
Jedna paczka z metalowym wieszakiem w pozycji jak na zdjęciu. Ciekawe co by się stało jakby zrobił zwarcie podczas transportu...
... na szczęście nie zrobił.
http://imgur.com/a/ncCuQ
Jedna paczka z metalowym wieszakiem w pozycji jak na zdjęciu. Ciekawe co by się stało jakby zrobił zwarcie podczas transportu...
... na szczęście nie zrobił.
Witajcie
Musiałem jeden nałóg przytłumić, bo odezwał się stary, nigdy nie zaleczony
Efekt dzisiejszych łowów na Moto-Weteran Bazar, w Łodzi.
Wydech (tłumik został w garażu), felga 16"x3" (przednia 19" z kompletem szprych, też została w garażu), komplet podkładek dystansujących do skrzyni biegów, wodziki skrzyni biegów, podkładki zabezpieczające, szpilki z nakrętkami do mocowania skrzyni biegów, zakrętki na zbiornik paliwa, nowa podstawa i pokrywka aparatu zapłonowego, nowe nakrętki kolektora ssącego, nowe osłony popychaczy zaworowych, nowa linka licznika, Nowa linka sprzęgła z pancerzem (to ta wygięta czarna rurka z linką), kompletny hamulec sprzęgła z pedałem (tak tak, WLA ma nożne sprzęgło, z hamulcem, że np. zostaje w pozycji wysprzęglonej).
W tym roku jednak pojadę...
Aaaa zapomniał bym.
Świece do Harego WLA.
Pozdrawiam
Musiałem jeden nałóg przytłumić, bo odezwał się stary, nigdy nie zaleczony
Efekt dzisiejszych łowów na Moto-Weteran Bazar, w Łodzi.
Wydech (tłumik został w garażu), felga 16"x3" (przednia 19" z kompletem szprych, też została w garażu), komplet podkładek dystansujących do skrzyni biegów, wodziki skrzyni biegów, podkładki zabezpieczające, szpilki z nakrętkami do mocowania skrzyni biegów, zakrętki na zbiornik paliwa, nowa podstawa i pokrywka aparatu zapłonowego, nowe nakrętki kolektora ssącego, nowe osłony popychaczy zaworowych, nowa linka licznika, Nowa linka sprzęgła z pancerzem (to ta wygięta czarna rurka z linką), kompletny hamulec sprzęgła z pedałem (tak tak, WLA ma nożne sprzęgło, z hamulcem, że np. zostaje w pozycji wysprzęglonej).
W tym roku jednak pojadę...
Aaaa zapomniał bym.
Świece do Harego WLA.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
-
-
Witam
Zakupów "do Harego", ciąg dalszy. Dziś taki mój stary migomat:
Służył mi ze 20 lat, ale...
Został zastąpiony przez młodszego brata:
Tamten był transformatorowy, regulacja prądu w 4-ch zakresach, przy czym można było "smarkać" na 3-cim, a 4-ty, spawał już dość grube blachy.
Teraz mogę spawać stabilnym łukiem od 50A, a przy większych prądach, to już bajka. Trzeba wykonać małe poprawki ramy do motoru.
Pozdrawiam
Zakupów "do Harego", ciąg dalszy. Dziś taki mój stary migomat:
Służył mi ze 20 lat, ale...
Został zastąpiony przez młodszego brata:
Tamten był transformatorowy, regulacja prądu w 4-ch zakresach, przy czym można było "smarkać" na 3-cim, a 4-ty, spawał już dość grube blachy.
Teraz mogę spawać stabilnym łukiem od 50A, a przy większych prądach, to już bajka. Trzeba wykonać małe poprawki ramy do motoru.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?