![;)](./images/smilies/oczko.gif)
Chcialbym sie zaopatrzyc w kilka latarek roznego zastosowania na start. Max kwota na kazda z nich to ok 50$ (za mniejsze oczywiscie mniej). Oto lista moich oczekiwan:
1 Latarka zasilana z 1-2 ogniw 18650 z 1dna dioda i o maxymalnie dalekim zasiegu ≥ 1 tryb.
2 Latarka na P7 lub MCE zasilana z 1-3 ogniw 18650 o zasiegu srednio dalekim / dalekim >1 tryb
3 Latarka wielodiodowa (3-5 diod) zasilana z 1-3 ogiw 18650 > 1 tryb
4 Latarka na 18650 z 1dna dioda ze srednim zasiegiem (ciut wieksza jak EDC) > 1 tryb
5 Latarka EDC na 18650 > 1 tryb, wazne by byla wodoszczelna i nie rozpadla sie po malym upadku
6 Latarka EDC na AA/14500 > 1 tryb, wazne by byla wodoszczelna i nie rozpadla sie po malym upadku (mam juz JET Beam CL-E ale czas na zmiane)
7 Tania latareczka na AA/AAA z dioda mocy ktora bedzie dobra na prezent dla bliskich i znojomych
![Razz :razz:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Dodam takze ze milo bedzie gdy latarki beda posiadaly mozliwosc bezproblemowej modyfikacji ale jeszcze milej gdy seryjnie beda "odpowiednio dobre". Mile widziane linki oraz osobiste uwagi dotyczace danej latarki.
Z gory dziekuje za wszelkie informacje bo jak na razie mam z 40-50 upatrzonych i nie wiem ktore wybrac
![Mad :mad:](./images/smilies/icon_mad.gif)