sklepik-uwagi, propozycje, wnioski...
Pyra masz rację.
Cały czas mi o to chodzi, żeby coś wyjaśnić tylko Barton już czwartą stornę próbuje mi udowodnić, że nie powinienem o nic pytać albo, że mam jak to określił "zorganizowaną, zaplanowaną, ciągłą i nastawioną na zyski działalność handlową noszącą wszelkie znamiona działalności gospodarczej."
Z całym szacunkiem Barton nie mam nic do Ciebie.
Osobiście mi też sklepik jakoś nie wadzi - dostosowałem się i tyle.
Pozdrawiam
Cały czas mi o to chodzi, żeby coś wyjaśnić tylko Barton już czwartą stornę próbuje mi udowodnić, że nie powinienem o nic pytać albo, że mam jak to określił "zorganizowaną, zaplanowaną, ciągłą i nastawioną na zyski działalność handlową noszącą wszelkie znamiona działalności gospodarczej."
Z całym szacunkiem Barton nie mam nic do Ciebie.
Osobiście mi też sklepik jakoś nie wadzi - dostosowałem się i tyle.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wtorek 15 sie 2017, 17:27 przez fazi, łącznie zmieniany 1 raz.
Tego się będę trzymał chociaż w to nie wierzę.fazi pisze:...Z całym szacunkiem Barton nie mam nic do Ciebie...
Przydatne by było wydzielenie lub odróżnienie ogłoszeń sprzedaży rzeczy nowych przez osoby prywatne od ogłoszeń sprzedaży rzeczy używanych przez ww.
Coś na wzór [S][N] lub [S] zależnie czy nowe czy używane.
Wiecznie w drodze.
Panowie, cała ta dyskusja, to trochę takie żale nad "nieboszczykiem", bo w tym kształcie i przy tak zawiłym regulaminie można z grubsza przyjąć, że sklepik na światełkach.pl nie istnieje i myślę, że to nie tyko moja opinia.
Cóż, prawdę mówiąc mnie sklepiku brakować zbytnio nie będzie, w sumie już tam z rzadka tylko zaglądam, bo i nie ma za bardzo po co, oferta jest raczej mizerna. Jest wiele innych ciekawych działów i wątków na naszym oświeconym forum.
Cóż, prawdę mówiąc mnie sklepiku brakować zbytnio nie będzie, w sumie już tam z rzadka tylko zaglądam, bo i nie ma za bardzo po co, oferta jest raczej mizerna. Jest wiele innych ciekawych działów i wątków na naszym oświeconym forum.
Przepraszam, a która część regulaminu sklepiku jest zawiła ? Bo ja dalej nie rozumiem całej tej awantury.
Zaczęło się od płaczu, kolejny raz, kolegi rc.poznan jaki to on jest biedny bo ElSor (ponoć) się zawziął na niego, a inny forumowy kolega jest za sławny i przez to chyba nie ma popytu na odsprzedaży latarek z "dobrej ceny". Niestety konkretów w tej sprawie brak, tak jak jego wypowiedzi. Patrzyłem, nie logował się, więc poczekajmy co ma na swoją obronę jak przetrwa przez 4 strony przepychanek innych Chociaż moim zdaniem taka pierdoła nie powinno być to wyjaśniona publicznie, a dawno załatwione poprzez PW. Gdyby wtedy nic nie dało to można myśleć aby zwrócić się do kogoś innego, a później żale wylewać na forum.
Barton_, dodawanie kolejnego przedsionka jest bez sensu. Ogłoszeń jest tyle co pies napłakał. Jak ktoś będzie chciał sprzedać część używek i część nowych to co wtedy ? Ciąg znaczków [S][N]. Nie popieram tego pomysłu osobiście. Idąc dalej, jak ktoś sprawdzi latarkę to jak to liczymy - nówka czy używka ? Bo jeden sprawdzi wrzucając aku, odpalając każdy tryb i już, a drugi poużywa pół dnia i w zasadzie jedno i drugie można nazwać testem. Znając realia później będzie lamet że nie wiadomo jak to jeszcze nazwać bo wtedy podważyć będzie można zarówno owe "N" jaki i "U".
Zaczęło się od płaczu, kolejny raz, kolegi rc.poznan jaki to on jest biedny bo ElSor (ponoć) się zawziął na niego, a inny forumowy kolega jest za sławny i przez to chyba nie ma popytu na odsprzedaży latarek z "dobrej ceny". Niestety konkretów w tej sprawie brak, tak jak jego wypowiedzi. Patrzyłem, nie logował się, więc poczekajmy co ma na swoją obronę jak przetrwa przez 4 strony przepychanek innych Chociaż moim zdaniem taka pierdoła nie powinno być to wyjaśniona publicznie, a dawno załatwione poprzez PW. Gdyby wtedy nic nie dało to można myśleć aby zwrócić się do kogoś innego, a później żale wylewać na forum.
Barton_, dodawanie kolejnego przedsionka jest bez sensu. Ogłoszeń jest tyle co pies napłakał. Jak ktoś będzie chciał sprzedać część używek i część nowych to co wtedy ? Ciąg znaczków [S][N]. Nie popieram tego pomysłu osobiście. Idąc dalej, jak ktoś sprawdzi latarkę to jak to liczymy - nówka czy używka ? Bo jeden sprawdzi wrzucając aku, odpalając każdy tryb i już, a drugi poużywa pół dnia i w zasadzie jedno i drugie można nazwać testem. Znając realia później będzie lamet że nie wiadomo jak to jeszcze nazwać bo wtedy podważyć będzie można zarówno owe "N" jaki i "U".
Ja też nie rozumiem w czym problem. Sprzedałem kilka latarek (już po zmianie regulaminu) i jakoś nie miałem problemu. Jest regulami, trzeba się stosować (co wcale trudne nie jest) i koniec tematu.Dziubek pisze:Przepraszam, a która część regulaminu sklepiku jest zawiła ? Bo ja dalej nie rozumiem całej tej awantury.
Regulamin jak się go przeczyta cały jest jednak git, jedynie bym usunął konieczność podawania tych wszystkich szczegółów o przedmiocie, wystarczy: nowy, używany, oczywiście nazwa i tyle, resztę na PW i jeszcze zdjęcie jak używany, jak nowy jakiś link do nówki, Całusy na zachętę, kasa w kieszeń i wszyscy happy
Pokój i Dobro...przynajmniej warto próbować...
Odciąłem się od forum i mam na to wywalone. Dzisiaj zrobiłem sobie drinka i z ciekawości zajrzałem na forum i stwierdzam, że nie ma o co walczyć na tym forum bo forum umiera... a szkoda bo lubiłem te czy, tam to forum. Dużo czasu spędzałem na forum aby dowiedzieć się o nowościach i w jaki sposób modyfikować swoje wynalazki. Niech sobie będą równi i równiejsi... Ci co wkładają w forum serce i tacy co są specjalnie traktowani z powodu wkładu w forum (znajomości) mi to Już tito.
Chciałbym tylko podziękować Sławkowi którego mogłem poznać osobiście i zagościć w jego chawirze za co bardzo dziękuję bo jest to wspaniały człowiek.
Ktoś tutaj tworzy podziały na równych i równiejszych więc tak długo jak to będzie miało miejsce tak będzie uciekało czytelników.
Generalnie... peace... love no i co tam jeszcze byście chcieli... ja wybieram extasy.
Chciałbym tylko podziękować Sławkowi którego mogłem poznać osobiście i zagościć w jego chawirze za co bardzo dziękuję bo jest to wspaniały człowiek.
Ktoś tutaj tworzy podziały na równych i równiejszych więc tak długo jak to będzie miało miejsce tak będzie uciekało czytelników.
Generalnie... peace... love no i co tam jeszcze byście chcieli... ja wybieram extasy.
Świeć przykładem i nie tylko
rc.poznan pisze:Odciąłem się od forum i mam na to wywalone. Dzisiaj zrobiłem sobie drinka i z ciekawości zajrzałem na forum i stwierdzam, że nie ma o co walczyć na tym forum bo forum umiera... a szkoda bo lubiłem te czy, tam to forum. Dużo czasu spędzałem na forum aby dowiedzieć się o nowościach i w jaki sposób modyfikować swoje wynalazki. Niech sobie będą równi i równiejsi... Ci co wkładają w forum serce i tacy co są specjalnie traktowani z powodu wkładu w forum (znajomości) mi to Już tito.