Zakup latarki czołowej oraz zwykłej
Zakup latarki czołowej oraz zwykłej
Witam
Potrzebuje zakupić kilka latarek
1. Dla wujka do warsztatu samochodowego za wielokrotną pomoc przy samochodach poprosił abym mu kupił latarki jak zobaczył jak świeci fenix HP12 w porównaniu do jego "latarek warsztatowych z bazaru" i jego osrama warsztatówki oraz drugiej najlepiej coś jak Olight S30R z ładowarka magnetyczną gdyż takie mu najwygodniej używać, swoje po pracy odkłada do ładowarki
2. Dla teścia do pracy montera czołówkę i zwykłą latarkę do domu. Bez specjalnych wymagań ma świecić porównywalnie do moich latarek
Oczywiście będą to prezenty dlatego nie chcę kupować drogich latarek max 10-20$ sztuka
mam kilka typów oczywiście s2+ eagle eye x2r ale czekam na wasze propozycje co warto kupić w dobrej cenie gdyż nie śledzę rynku latarkowego na bieżąco a i specem nie jestem mimo posiadania "kilku" latarek
PS. prosił bym o propozycje z w miarę możliwości z aliexpress
Potrzebuje zakupić kilka latarek
1. Dla wujka do warsztatu samochodowego za wielokrotną pomoc przy samochodach poprosił abym mu kupił latarki jak zobaczył jak świeci fenix HP12 w porównaniu do jego "latarek warsztatowych z bazaru" i jego osrama warsztatówki oraz drugiej najlepiej coś jak Olight S30R z ładowarka magnetyczną gdyż takie mu najwygodniej używać, swoje po pracy odkłada do ładowarki
2. Dla teścia do pracy montera czołówkę i zwykłą latarkę do domu. Bez specjalnych wymagań ma świecić porównywalnie do moich latarek
Oczywiście będą to prezenty dlatego nie chcę kupować drogich latarek max 10-20$ sztuka
mam kilka typów oczywiście s2+ eagle eye x2r ale czekam na wasze propozycje co warto kupić w dobrej cenie gdyż nie śledzę rynku latarkowego na bieżąco a i specem nie jestem mimo posiadania "kilku" latarek
PS. prosił bym o propozycje z w miarę możliwości z aliexpress
Ogólnie warto poczytać forum, bo już było to omawiane wiele razy.
Z tańszych firmowych czołówek to NiteCore NU20 (w promocji za ok 25$ można kupić w wersji CRI). Reszta dobrych i mocnych to koszt w okolicy 30-50$. Te tańsze zawsze mają coś co warto albo i koniecznie trzeba zmienić by nie padły za szybko a to zazwyczaj dodatkowy koszt i czas. Taka do drobnych przeróbek to np viewtopic.php?t=17436
Z tańszych firmowych czołówek to NiteCore NU20 (w promocji za ok 25$ można kupić w wersji CRI). Reszta dobrych i mocnych to koszt w okolicy 30-50$. Te tańsze zawsze mają coś co warto albo i koniecznie trzeba zmienić by nie padły za szybko a to zazwyczaj dodatkowy koszt i czas. Taka do drobnych przeróbek to np viewtopic.php?t=17436
Ta czołówka Boruit to jeden z moich kandydatów.
NiteCore NU20 trochę za wysoka cena
Sanyi z xml-l2?
Litwod z xml-l2?
NiteCore NU20 trochę za wysoka cena
Sanyi z xml-l2?
Litwod z xml-l2?
BLF A6 mod
Convoy s8 SMO mod xpl hi Driver BLF
Convoy s9
JAXMNVE M3 16340
Convoy L6 mod xhp70
czołówka made in Biedronka
BORUiT D25 2x XP-G2
Skilhunt H03 RGB
Convoy c8 mod xpl hi Driver BLF
Convoy s9
JAXMNVE M3 16340
Convoy L6 mod xhp70
BORUiT D25 2x XP-G2
Skilhunt H03 RGB
była by to dobra opcja z tym że chce mieć dwie, bo jedną zostawi w walizce z narzędziami a drugą chce mieć w domu, druga sprawa że nie jest powiedziane że takowej nikt sobie nie pożyczy na wieczne nieoddanie dlatego tez nie chcę kupować droższych latarek
Jak dla siebie z chęcią sprawił bym sobie skilhunta H03 albo Armytek Wizard Pro v3 XHP50 jednak jednak to są latarki dla "latarkowych ignorantów" do tyrania których nie będzie szkoda, a i po górach w środku nocy też spacerować w nich nie będą
Jak dla siebie z chęcią sprawił bym sobie skilhunta H03 albo Armytek Wizard Pro v3 XHP50 jednak jednak to są latarki dla "latarkowych ignorantów" do tyrania których nie będzie szkoda, a i po górach w środku nocy też spacerować w nich nie będą
BLF A6 mod
Convoy s9
JAXMNVE M3 16340
Convoy L6 mod xhp70
BORUiT D25 2x XP-G2
Skilhunt H03 RGB
Convoy s9
JAXMNVE M3 16340
Convoy L6 mod xhp70
BORUiT D25 2x XP-G2
Skilhunt H03 RGB
https://pl.aliexpress.com/item/The-CREE ... 17794.html tą sprawdz, klon tego cuda http://budgetlightforum.com/node/13165 na xpl v5:)
-
Nie musisz mieć PayPal-a. Możesz zmienić język na PL w ali i zapłacić przez przelewy24 (jak przelew bankowy). Minimalnie dopłacasz, ale jak nie robisz regularnych zakupów to przeżyjesz minimalny narzut
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
-
Sklep stacjonarny powiadasz... To cóż mogę powiedzieć, powodzenia. Na bank nie znajdziesz z taką ceną tego produktu, ale nadzieja ponoć umiera ostatnia
Czas 60 dni, bo to z Chin bezpośrednio leci. Często jest o wiele szybciej. Niestety tutaj żadnej reguły nie ma. Powiem tylko tyle że nasze Alle może od Ali się uczyć obsługi klienta. Wbrew pozorom, łatwiej odzyskać kasę z Ali niż z Alle, przy ewentualnych problemach.
Czas 60 dni, bo to z Chin bezpośrednio leci. Często jest o wiele szybciej. Niestety tutaj żadnej reguły nie ma. Powiem tylko tyle że nasze Alle może od Ali się uczyć obsługi klienta. Wbrew pozorom, łatwiej odzyskać kasę z Ali niż z Alle, przy ewentualnych problemach.
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
-
panowie czy taka ładowarka naładuje 18650 czy się nie nadaje http://www.bankier.pl/wiadomosc/Ladowar ... 26078.html bo leży u mnie w szufladzie
7.9.4.3.7.1.9.2.4 fon
Nie taka ładowarka nie naładuje ogniw li-ion 18650
najtańsza ładowarka która ma sens do 18650 to chyba litakoala lii-100
Koledzy wracając do mojego tematu są jeszcze jakieś propozycje aby nie wydać majątku?
najtańsza ładowarka która ma sens do 18650 to chyba litakoala lii-100
Koledzy wracając do mojego tematu są jeszcze jakieś propozycje aby nie wydać majątku?
BLF A6 mod
Convoy s9
JAXMNVE M3 16340
Convoy L6 mod xhp70
BORUiT D25 2x XP-G2
Skilhunt H03 RGB
Convoy s9
JAXMNVE M3 16340