Propozycja: Nowe, dedykowane naszemu forum emotikony.
Propozycja: Nowe, dedykowane naszemu forum emotikony.
Witajcie.
Na forum została wgrana nowa paczka emotikonek. Zostałem poproszony przez Arka (jaśnie (a raczej najjaśniejszy ) Pan Calineczka ) o wykonanie kilku nowych, oryginalnych, specyficznych tylko dla naszego forum i związanych ze światełkami 'buziek'. Oczywiście nie widzę jakichkolwiek przeciwwskazań, ale obawiam się, że bez WASZEJ pomocy się nie obejdzie.
Liczę na Wasze pomysły odnośnie wyglądu/typu poszczególnych emotek - czyli po prostu jakie emotki chcielibyście zobaczyć na forum. Ja postaram się je wykonać, a Administracja je wgra. Wszystko po to, by pisanie postów na naszym forum dawało jeszcze więcej radości (Poza tym, fajnie jest mieć coś tylko Naszego, nieprawdaż?)
Pozdrawiam .
Na forum została wgrana nowa paczka emotikonek. Zostałem poproszony przez Arka (jaśnie (a raczej najjaśniejszy ) Pan Calineczka ) o wykonanie kilku nowych, oryginalnych, specyficznych tylko dla naszego forum i związanych ze światełkami 'buziek'. Oczywiście nie widzę jakichkolwiek przeciwwskazań, ale obawiam się, że bez WASZEJ pomocy się nie obejdzie.
Liczę na Wasze pomysły odnośnie wyglądu/typu poszczególnych emotek - czyli po prostu jakie emotki chcielibyście zobaczyć na forum. Ja postaram się je wykonać, a Administracja je wgra. Wszystko po to, by pisanie postów na naszym forum dawało jeszcze więcej radości (Poza tym, fajnie jest mieć coś tylko Naszego, nieprawdaż?)
Pozdrawiam .
Takie świetliste właśnie mamy na myśli, ale liczymy na opinię wszystkich - jakieś pomysły, konkretne 'pozy ludków', czy przedmiotów. Chcemy być oryginalni jako forum, ale też dać jego użytkownikom możliwość współtworzenia tego 'projektu/pomysłu', bo w końcu wszyscy będą ich używać (lub nie).lennin pisze: mi odpowiada na pewno jakieś świetliste by sie zdały.
'Szczerbaty' jest już dodany, ale jest na końcu listy emotek, po rozwinięciu 'Więcej ikon' w opcji 'Pełnego' odpowiadania na post.
Ikona MC-E?
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Jeżeli się da można zrobić animowane ikonki jak ta ale w łapkach żeby trzymało latarkę ala miecz świetlny. Cały taki zestaw plus witamy na swiatelkach i jakies głupawe napisy NIE KROJE CHLEBA LATARKĄ Wiem ze pomysł trochę ściągany ale fajnie by był mieć własny zestaw emotek. Nie mam pomysłu jestem mało twórczy i widzę ze niewielu osobom zależy
- Calineczka
- Kontakt:
dobre, też jestem dzieckiem tylko teraz stać mnie na latarki...nie wszystkie oczywiścieDex-ter pisze:Tylko ceny zabawek się zmieniają .
też jestem za własnymi emotkami i też kojarzą mi się z jakimś ludzikiem z latarką A z jaką, w jakim sensie-trzeba by wymyślić, nie wiem, może smutny ludzik patrzący w nie świecącą latarkę, dla odmiany wesoły dający sobie po gałach z uśmiechem na twarzy, walący się po głowie latarką via "ale ze mnie osioł", piesek z latarką i nosem przy ziemi-szukajka? Wysilcie się ludziska, zapodajcie jakieś pomysły
O, podobają mi się te pomysły . Należy jednak pamiętać, że rozmiar emoty to 15x15/19x19 pix, w porywach do 15x200/19x200, jeżeli jakiś czeroki, czy cuś; bo potem linijki z tekstem nam się będą rozjeżdżać, jak wymyslimy większe emoty ( np. na kn***s.pl przez dodanie do buziek noży, emoty są za wysokie i post wygląda niechlujnie po ich dodaniu ).Calineczka pisze:dobre, też jestem dzieckiem tylko teraz stać mnie na latarki...nie wszystkie oczywiścieDex-ter pisze:Tylko ceny zabawek się zmieniają .
też jestem za własnymi emotkami i też kojarzą mi się z jakimś ludzikiem z latarką A z jaką, w jakim sensie-trzeba by wymyślić, nie wiem, może smutny ludzik patrzący w nie świecącą latarkę, dla odmiany wesoły dający sobie po gałach z uśmiechem na twarzy, walący się po głowie latarką via "ale ze mnie osioł", piesek z latarką i nosem przy ziemi-szukajka? Wysilcie się ludziska, zapodajcie jakieś pomysły
Szczegółami odnośnie typu/modelu latarki raczej bym się nie przejmował, bo i tak ledwo co będzie widać .
Robota łatwą nie jest, bo jeden pixel nie tam gdzie trzeba i efekt zepsuty, ale póki co, jako próbkę możliwości, przedstawiam emotkę, która zastąpić może:
" : ) " - lub
" : D " -
Proszę o komentarze, czy zmierzam w dobrym kierunku. Oczywiście potem je dotnę ładniej, by były na wysokości linijki pisanego tekstu.
" : ) " - lub
" : D " -
Proszę o komentarze, czy zmierzam w dobrym kierunku. Oczywiście potem je dotnę ładniej, by były na wysokości linijki pisanego tekstu.
Ostatnio zmieniony piątek 11 wrz 2009, 16:28 przez Dex-ter, łącznie zmieniany 2 razy.