Latarka EDC z akcesoriami

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
SebaW

Post autor: SebaW »

W poniedziałek miałem okazję zobaczyć modyfikowane S2+ oraz M1 zupełnie przez przypadek podczas wycieczki do Bydgoszczy. Raz jeszcze dziękuję Bartkowi, który jest użytkownikiem tego forum ;)

Przyznam, że wymiary są naprawdę bardzo kompaktowe a modyfikowana lampka na 3 diodach bardzo fajnie świeci i będzie przyjaznym towarzyszem wypraw pieszych, a i na moto wycieczce nie będzie przeszkadzała. Pomacać na żywo to jednak to.

Dopytam więc czy lampka fabryczna dużo gorzej świeci?
Jeśli wyraźnie słabiej to chyba sobie zafunduję coś lepszego. Już wiem, że ogniwa mogę nabyć w sklepiku. Pozostanie kwestia ładowarki. Ściągać sobie powoli cośod chińczyka, czy jest coś godnego polecenia w kraju? Jeśli brałbym modyfikowane S2+ to być może chciałbym coś na 2 lub 4 sloty. Jeśli miało by mi ładować jeszcze "paluszki" AA i AAA to mógłbym podnieść budżet i dać z 80zł za ładowarkę. Czy może brać, to co Darek miałby do zaoferowania? A paluszki ładować tym co mam?

Edycja:
Jak na tle S2+/S3 modyfikowanej (ersja z Driver LED 2,8V-4,5V (2,8A lub 3,04A) Nowy 3way z zabezp. termicznym) ma się BLF A6 (z diodą XPL 3D) ?
ODPOWIEDZ