Ja dostałem całą latarkękamolinka1 pisze: czyli co główka bez reszty latarki?
![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
Też mieszkam w Polsce, a mam trochę latarek do zademonstrowania, więc możesz podjechać...kamolinka1 pisze:Ciężko mi się określić bo miałem styczność z bardzo starymi latarkami a w sklepach są zapakowane w plastik i nie idzie ich otwierać
Pyra pisze:Też mieszkam w Polsce,
No i teraz nie wiem z czego się śmiać. Niezły zbieg okoliczności.kamolinka1 pisze: znajduje się 15km od Gądek
Naprawdę nie masz możliwości podjechać? Zawsze, to ogromnie ułatwiłoby decyzję, i nie będziesz sobie pluł w brodę, że mogłeś kupić coś innego. Skoro Pyra zaprasza, to czemu nie skorzystać.Ostatecznie chyba posłucham rady kolegi @pietros i kupię albo BD06, S2 (czym się różni s2 od s2+) lub C8 z tego tematu będzie dobra *c8 lub s2+ pytanie z 3b czy 4c? viewtopic.php?t=21304
Coś innego zawsze można dokupić późniejpietros pisze:Naprawdę nie masz możliwości podjechać? Zawsze, to ogromnie ułatwiłoby decyzję, i nie będziesz sobie pluł w brodę, że mogłeś kupić coś innego. Skoro Pyra zaprasza, to czemu nie skorzystać.
Ja się pogubiłem w tym pościekamolinka1 pisze:@luigi właśnie napisałem że chce 1 z tych 3...każda w podobnej cenie więc bardziej skupiłbym się na świetle, więc w oparciu o YT:
s2+ na 50% słabo a w trybie turbo -this is it ale może krótko w nim być bo się nagrzewa
c8 -super świeci ale jest głównie pod nogi a daleki zasięg jest na zawężonym świetle tj. 1 wiązce
bd06 świeci okręgiem i ten sposób mi sie nie podoba do tego ma 3b nie 4c a jak wiemy to dużo daje..
Najlepsza opcja byłaby przy latarce która świeci na 50% z mocą i efektem jak S2+ na 100% ale takowej nie znajdę prawda?
Może i coś takiego by się znalazło, np. Klarus G20 , wspomniany przez kolegę plecho1, ale trochę przekracza budżetkamolinka1 pisze:Najlepsza opcja byłaby przy latarce która świeci na 50% z mocą i efektem jak S2+ na 100% ale takowej nie znajdę prawda?