Skilhunt H03
-
-
Kupiłem jedną za granicą i jedną w Pl.
Obie u mnie . Zmieniłem barwę w tej z optyką na 5B i jestem zadowolony ze zmiany.
Diodę można wymienić bez rozkręcania tuby która jest na stałe przyklejona .
W PL kupiłem za 170 + kw. Są na olx.
Oczywiście nie ja je sprzedaje. Swoje dwie starsze wersje już sprzedałem.
Obie u mnie . Zmieniłem barwę w tej z optyką na 5B i jestem zadowolony ze zmiany.
Diodę można wymienić bez rozkręcania tuby która jest na stałe przyklejona .
W PL kupiłem za 170 + kw. Są na olx.
Oczywiście nie ja je sprzedaje. Swoje dwie starsze wersje już sprzedałem.
-
-
Na na banggood z kodem f676d7 jest za 34,77$
Link:
http://www.banggood.com/SKILHUNT-H03-CR ... endongling
Link:
http://www.banggood.com/SKILHUNT-H03-CR ... endongling
-
-
@arek powiem Ci jak ja wybierałem. Porównywałem skillhunty w wersji 02 oraz hc30. Jeden skillhunt świeci bardzo wąsko, drugi bardzo szeroko. Natomiast HC30 świeci idealnie szeroko oraz dostatecznie daleko. Można powiedzieć że HC30 jest wypośrodkowany między tymi dwoma skilhuntami.
Co daje mi bardzo dobry rozkład na jazdę rowerem po lesie(szerokość znacznie większa niż dwujezdniowa droga a świeci daleeeekooo), trekking w górach czy zabawę przy namiocie.
Jak kupowałem to HC30 miał wtedy tylko jedną barwę obecnie nazywaną cool white. Jest to jednak najcieplejszy cool white jaki kiedykolwiek widziałem. Moje wszelkie inne latarki z diodą "cool white" walą brzydkim białym światłem wręcz trupim. Natomiast to z HC30 delikatnie wpada w światło słoneczne co jak dla mnie jest barwą idealną
Co daje mi bardzo dobry rozkład na jazdę rowerem po lesie(szerokość znacznie większa niż dwujezdniowa droga a świeci daleeeekooo), trekking w górach czy zabawę przy namiocie.
Jak kupowałem to HC30 miał wtedy tylko jedną barwę obecnie nazywaną cool white. Jest to jednak najcieplejszy cool white jaki kiedykolwiek widziałem. Moje wszelkie inne latarki z diodą "cool white" walą brzydkim białym światłem wręcz trupim. Natomiast to z HC30 delikatnie wpada w światło słoneczne co jak dla mnie jest barwą idealną