W spodniach jest tylko jedna wszywka dla pralni i takie malutkie coś, a na tym 15206 ET. W necie nie znalazłem. Przy prawej górnej kieszeni karabińczyk, na lewej nodze płaskie cargo a na nim kieszeń na pionowy ekspres, na prawej poziomy ekspres wszytej kieszeni, przy kolanach kółka do podwinięcia nogawek. Tylne kieszenie otwarte. Kolor prawie oliwka, wewnątrz jasne. 122 cm długości.Możesz podać nazwę modelu tych spodni Wolfskina? 120 cm brzmi zachęcająco
spodnie typu bojówki, BDU, SFU
Ja niestety nie pomogę, w ciągu ostatnich 15 lat wszelkie moje zakupy odzieżowe dokonane w tradycyjnych sklepach stacjonarnych mogę policzyć na palcach jednej ręki.pietros pisze:Hej. Czy spodnie o których piszecie można spotkać w sklepach stacjonarnych? Jeśli tak, to w jakich?
W pracy chodzę w jeansach, ale z racji tego, że jestem niski i mam rozbudowane uda, to coraz ciężej kupić mi pasujące spodnie.
Chętnie kupiłbym sobie takie bojówki, tylko musiałbym przymierzyć.
Wszystko kupuję w internetach, praktycznie tylko żywność jeszcze kupuję normalnie.
___
pietros, nie wiem jak w Grudziądzu, ale we Wrocławiu są sklepy dla maniaków survivalu itd., w których jest spory wybór demobilu oraz nowe rzeczy. U nas jest też akurat stacjonarny sklep Militaria.pl, ale tam są dość drogie rzeczy, plus można znaleźć to samo taniej, oczywiście.
Olight R50, S30R II, S15R, Skillhunt H03, Led Lenser P2 BM, D.Q.G Spy