Trochę po czasie, ale ponieważ niedawno do mnie przyszła, to sprawdziłem: w H03 (czyli TIR na stałe) plaster miodu jest od zewnątrz, czyli po ubłoceniu trzeba się naczyścić.rafalklis pisze:W H02 szkiełko miało plaster miodu od wewnątrz. w H03 wygląda tak samo.1984 pisze:Zapowiada się naprawdę przyzwoicie.
Ale chyba nie ma szkiełka osłaniającego TIR, trochę słabo. A czy w h02 było szkiełko?
Skilhunt H03
Olight R50, S30R II, S15R, Skillhunt H03, Led Lenser P2 BM, D.Q.G Spy
Jako że jest to mój pierwszy post na tym forum, witam serdecznie wszystkich czytelników.
Zakupiłem tą latarkę, zamawiałem z diodą neutralną, w różnych recenzjach widzę, że przy neutralnej zawsze jest na opakowaniu napisane NW (neutral white), na mojej tego nie ma. Dodatkowo zadanej informacji o tym czy jest w niej dioda neutralna czy zimna. Czy to znaczy że sklep omyłkowo wysłał mi zimną? Nie mam za bardzo z czym porównać i nie wiem jak to to sprawdzić.
Pozdrawiam.
Zakupiłem tą latarkę, zamawiałem z diodą neutralną, w różnych recenzjach widzę, że przy neutralnej zawsze jest na opakowaniu napisane NW (neutral white), na mojej tego nie ma. Dodatkowo zadanej informacji o tym czy jest w niej dioda neutralna czy zimna. Czy to znaczy że sklep omyłkowo wysłał mi zimną? Nie mam za bardzo z czym porównać i nie wiem jak to to sprawdzić.
Pozdrawiam.
Ja też dostałem wersję zimną (bez naklejki) zamiast neutralnej. Wyślij im zdjęcie opakowania i porównania z jakąś latarką o znanej barwie światła. Jak zaproponują punkty, to powiedz, że ich nie chcesz i zaproponuj kwotę jaka cię satysfakcjonuje. (ja zaproponowałem koszt nowej diody z allegro z przesyłką + koszt wymiany)
Witam.
Ja również stałem się posiadaczem (nie wiem czy szczęśliwym) H03. Zamawiałem wersję Neutral.
Mam poważne zastrzeżenia co do barwy, jest znacznie zimniejsza niż w H02, którą również posiadam.
Już napisałem reklamację na BG, poprosili o fotkę opakowania którą im wysłałem.
Odpisali że SKU jest OK. Ale walczę dalej. W którym miejscu powinien być napis CW lub NW.
Ile wyceniacie koszt wymiany diody ?
Pozdrawiam
M.
Ja również stałem się posiadaczem (nie wiem czy szczęśliwym) H03. Zamawiałem wersję Neutral.
Mam poważne zastrzeżenia co do barwy, jest znacznie zimniejsza niż w H02, którą również posiadam.
Już napisałem reklamację na BG, poprosili o fotkę opakowania którą im wysłałem.
Odpisali że SKU jest OK. Ale walczę dalej. W którym miejscu powinien być napis CW lub NW.
Ile wyceniacie koszt wymiany diody ?
Pozdrawiam
M.
mario1 pisze:W którym miejscu powinien być napis CW lub NW.
Na samej latarce nie zauważyłem oznaczeń wskazujących na rodzaj diody.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 28 lis 2016, 13:46 przez komor, łącznie zmieniany 1 raz.
Olight R50, S30R II, S15R, Skillhunt H03, Led Lenser P2 BM, D.Q.G Spy