11.11 czy uda nam się coś upolować - poszukiwanie okazji
śmiechu warte , zaplanowałem kupić telefon
rzucili po kilka sztuk kilka minut i po "promocji "
banggood 10 $ drożej
rzucili po kilka sztuk kilka minut i po "promocji "
banggood 10 $ drożej
Ostatnio zmieniony piątek 11 lis 2016, 09:22 przez arek1134, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja płacę kartą i poszło bez problemu
Xiaomi Mi5 Pro 64GB 128GB (tylko że biały... no ale cóż, będzie czarne etui ) za $ 230 (tylko że nie z promocji gdzie był i tak o $10 droższy, tylko z normalnej oferty )
Nie wiem jak tam z pigułą, pewnie pusto, ale za $8,5 można zaryzykować - Warsun - normalna cena ok $10
Oczywiście nie można zapominać o promocji na Lumintop!
Ale jak by ktoś chciał kupić np 2 szt. Tool'a i do tego Magnet Tail, to lepiej tutaj.
Komplet kosztuje tyle co 2 same Tool'e
Ps. patrzę właśnie na PlanetPlus i...jak cashback wskoczy, będzie to "deal" roku
"Oczekujący cashback - 264,22 zł"
Xiaomi Mi5 Pro 64GB 128GB (tylko że biały... no ale cóż, będzie czarne etui ) za $ 230 (tylko że nie z promocji gdzie był i tak o $10 droższy, tylko z normalnej oferty )
Nie wiem jak tam z pigułą, pewnie pusto, ale za $8,5 można zaryzykować - Warsun - normalna cena ok $10
Oczywiście nie można zapominać o promocji na Lumintop!
Ale jak by ktoś chciał kupić np 2 szt. Tool'a i do tego Magnet Tail, to lepiej tutaj.
Komplet kosztuje tyle co 2 same Tool'e
Ps. patrzę właśnie na PlanetPlus i...jak cashback wskoczy, będzie to "deal" roku
"Oczekujący cashback - 264,22 zł"
Ostatnio zmieniony piątek 11 lis 2016, 10:06 przez Kafar, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli nie wiecie, to dzisiaj bardziej się opłaca (przynajmniej w teorii) kupować nie przez GA tylko PlanetPlus.
Fakt, że można czekać na zwrot do 6 miesięcy, ale dzisiaj na Aliexpress jest zwrot 10, 15 lub 20% (10, 15, lub 20% od 1 000 + 6% od reszty)
Więcej info tutaj
Fakt, że można czekać na zwrot do 6 miesięcy, ale dzisiaj na Aliexpress jest zwrot 10, 15 lub 20% (10, 15, lub 20% od 1 000 + 6% od reszty)
Więcej info tutaj
Ostatnio zmieniony piątek 11 lis 2016, 10:49 przez Kafar, łącznie zmieniany 1 raz.
A zauważyliście jak dziś dolar poszybował w górę ? Jest ponad 4 zł za dolara więc nie wszystkie te promocje mogą się opłacać.
Kupiłem dziś kilka produktów rzeczywiście odrobinę taniej niż normalnie oraz kilka w normalnej cenie, bo dodałem do koszyka kilka dni temu i nagle cena podskoczyła masakrycznie w górę, by dziś było "promocyjnie". Ogólnie szału nie ma ale 100$ wydane.
Kupiłem dziś kilka produktów rzeczywiście odrobinę taniej niż normalnie oraz kilka w normalnej cenie, bo dodałem do koszyka kilka dni temu i nagle cena podskoczyła masakrycznie w górę, by dziś było "promocyjnie". Ogólnie szału nie ma ale 100$ wydane.