Budżetowa kamera termowizyjna - jaką kupić?
Poradnik zacny i co najważniejsze działa.
Przy okazji okazało się, że zabezpieczenie termiczne w Astrolux S41 praktycznie nie działa, albo nie ma go tam wcale.
Przy okazji okazało się, że zabezpieczenie termiczne w Astrolux S41 praktycznie nie działa, albo nie ma go tam wcale.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Dziś właśnie dostałem tego Astroluxa. Po waszej informacji niestety trzeba będzie szukać driver na wymianę.
Moje sterowniki:
AHE+ v1
KHE
v201 / v211
AHE+ v1
KHE
v201 / v211
Uhuh, pomęczyłem się trochę i udało się (prawie) wedle opisu Jeszcze zostaje spróbować patent z soczewką germanową (gdzieś mam w gratach).
Na conrad.pl są teraz te kamerki po 4013PLN (to już z 10% rabatowym kodem, który co naście dni wrzucają regularnie). W tme to samo... 5400PLN.
(ps. jak ktoś zainteresowany to na zbyciu iphonowa wersja Flir ONE G2 za 850PLN+przesyłka)
Na conrad.pl są teraz te kamerki po 4013PLN (to już z 10% rabatowym kodem, który co naście dni wrzucają regularnie). W tme to samo... 5400PLN.
(ps. jak ktoś zainteresowany to na zbyciu iphonowa wersja Flir ONE G2 za 850PLN+przesyłka)
Na poprzedniej stronie jest link do sklepu w Niemczech, cena E4 nieco ponad 3k.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Witam serdecznie.
Ciekawi mnie ten temat od dłuższego czasu. A teraz pojawiają się w wątku odpowiedni na moje niezadane pytania. Zastanawia mnie jednak:
Czy ktoś z Użytkowników jest w stanie powiedzieć, jak wyglądają wersje oprogramowania nowych kamer Flir E4?
Czy zakup nowej kamery (sklepy typu Conrad, czy ten niemiecki z linku) daje jeszcze możliwość wykonania podmiany "systemu" do wersji E8?
Ciekawi mnie ten temat od dłuższego czasu. A teraz pojawiają się w wątku odpowiedni na moje niezadane pytania. Zastanawia mnie jednak:
Czy ktoś z Użytkowników jest w stanie powiedzieć, jak wyglądają wersje oprogramowania nowych kamer Flir E4?
Czy zakup nowej kamery (sklepy typu Conrad, czy ten niemiecki z linku) daje jeszcze możliwość wykonania podmiany "systemu" do wersji E8?
Ma ktoś Flira E30/E30bx lub E40/E40bx i chce go sobie odblokować na E60/E60bx (analogicznie do E4 -> E8)?
http://ebike.nexun.pl/ - mój blog o budowie rowerów elektrycznych