Mi z banggood nie doszła jedna nierejestrowana, a ali uchwyty na rower, które ktoś podesłał doszły po 4 miesiącach wcześniej zwrócili mi pieniądze, z Gearbest raz niedoszła mi paczka z 2x powerbank Xiaomi, ale wysłali ponownie. Jeszcze chyba coś z ali mi nie doszło, ale nie pamiętam już co to było. Na kilkadziesiąt paczek taki bilans.
Witam. Astrolux z banggood leci mi już 40 dni(co prawda 8$ ale zawsze to coś...) Słuchawki ok. 25dni(18$). W sumie nie wiem czemu nie brałem trackingu, zawsze biorę a na te 2 paczki nie mam(może zamawiałem na szybko i pominąłem, nie wiem ). W razie czego mam jakieś szanse na zwrot kasy?
Hej mam pytanie bo miałem zaplanowane kupić Skilhunt H02 z kodem sklh02 za 26$ (i to ze 2 tygodnie temu, niestety jak chciałem kupić to moja karta visa nie działała, a jak już udało mi się ją uruchomić to kod przestał działać). Widziałem kiedyś że ktoś podawał stronę z różnymi kuponami zniżkowymi na Banggood może ktoś przypomnieć na jakiej stronie znajdują się zniżki (te kody były umieszczone na stronie w tabelce bez żadnych obrazków, bardzo czytelnie)? Chyba że ktoś może się podzielić kodem na jakąś dobrą czołówkę.
Mnie też zaskoczył - zamawiałem w niedzielę a jak wstałem w poniedziałek to 2 przesyłki wysłane a 3cia "backordered". W 3ciej oczywiście przedmioty w świetnej cenie i znając życie będę się musiał upomnieć o nią za jakiś czas i dostanę zwrot, bo im się nie opłaca tego sprzedać
pietros pisze:Muszę przyznać, że Banggood mnie zaskoczył:
Order Placed Date: 2016-10-11 00:15:32
Shipped Date: 2016-10-11 03:30:15
Ja tyle szczęścia nie mam Zamówienie złożone 20 września, wysłali dopiero 25, według trackingu 30 września opuściło Chiny (leave the Guangzhou Terminal) i od tego czasu tracking się urwał, a przesyłki ciągle nie ma.